Clan eSpuma havde i weekenden sendt hele truppen afsted til Herning for at vise logoet frem til de midtjyske mesterskaber, hvor Rasmus ‘Rallestyle‘ Pedersen søndag viste klassen ved at tage 3. pladsen i juniorturneringen, mens de 4 andre deltog i den store turnering om lørdagen.

Der var dog både positive og negative punkter, da manager Nick Apel skulle se tilbage på weekendens præstationer, hvor et par uheldige lodtrækninger endte ud i to meget skuffede spillere:

Den første spiller, som blev slået ud af gruppen, var Nicklas ‘Niller‘ Stensgaard, som kom i gruppe med holdkammeraten Christian Corell, og selvom det startede med en sejr, manglede skarpheden i de sidste kampe for den unge profil, der derfor endte med 3 point og en 3. plads i sin gruppe, mens Christian Corell vandt gruppen med 9 point og en målscorer på 7-0. En ukendt spiller, Rasmus Jørgensen, gik videre som nummer 2 med 6 point i samme gruppe. Værre stod det til for Marcus Gam Kok, som endte i samme gruppe som turneringsvinderen Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg, og det resulterede blot i et enkelt point i denne gruppe. Heldigvis for Pumaerne gik Jacob ‘Kragefucz‘ Kragelund også videre fra gruppen som 1’er.

Dermed var kun Corell og Kragefucz videre til slutspillet, og her endte de begge i top 32 efter hårde kampe mod henholdsvis Handovic og Primeturbo. Det var derfor en manager med blandede følelser, som vi snakkede med efter weekendens turneringer:

 

“Du havde to mand, der røg ud i gruppen samt to mand i top 32 i den store turnering. Levede de forskellige spillere op til forventningerne?”

De havde en lidt sløv start. Jeg havde måske forventet lidt mere af Marcus Gam Kok, nu hvor han står til at være “the upcoming”. At Niller og Corell rammer samme gruppe var lidt træls, men det sker jo desværre. Jeg havde dog gerne set, at Niller havde spillet sig videre fra gruppen sammen med Correl, men det viser bare, at der er noget at tage fat på inden Copenhagen Games. Kragefucz gjorde en god figur mod Primeturbo, og det ville have været rart for både ham selv og for os, hvis han havde slået ham, men Primeturbo viste jo bare, at han var bedre.”

Var du overrasket over, at Marcus Kok og Niller ikke overlevede gruppespillet?

På sin vis ja. Marcus havde en svær gruppe med Lars ‘Primeturbo’ Korreborg og Kent ‘TalentKent’ Brylle. Dog havde jeg håbet, at han i det mindste vandt i hans sidste kamp. Niller skulle også have gået videre, og han har lidt at arbejde med op til næste event.”

Rasmus ‘Rallestyle’ Pedersen deltog i juniorturneringen og fik en 3. plads. Var du tilfreds med ham?”

Bestemt! Det kan godt være, at det var juniorturneringen men det er altid dejligt at se når ens spillere gør det godt, og Rasmus gjorde det rigtig godt.”

Havde du forventet mere af dine to stjerner (Corell og Kragefucz, red.), som ikke for alvor fik sat sit aftryk?

jeg ved ikke, om jeg decideret havde forventet mere af Kragefucz. Han spillede sig videre fra gruppen, som jeg havde regnet med og kommer så mod Primeturbo. Jeg kunne dog have håbet, at Corell havde gjort det lidt bedre i sin kamp, men sket er sket.”

I har været meget aktive med at hente nye spillere på det seneste. Skal vi forvente at se endnu flere spillere på holdet det næste stykke tid?

Det kan vi hverken be- eller afkræfte på nuværende tidspunkt. Vi har i øjeblikket et stabilt lineup af spillere, men ser vi nyt potentiale til andre events kunne det da sagtens ske, at der ville komme flere til

Derudover kunne eSpuma også være stolte af 2vs2 turneringen lørdag aften, hvor Marcus Kok i samarbejde med HVB E-Sports Mads ‘Bis‘ Bisgaard endte på 3. pladsen efter flere overbevisende præstationer.

Clan eSpumas næste store opgave bliver den 29. marts, hvor vi i samarbejde med Cult Cola holder den første af de fire turneringer i Cult Cola FIFA Tour. Denne gang er det i Aarhus til Cult Cola Aarhus Open.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.