Små to uger blev det til for Jeppe Højfeldt og Christian Aaby i Clan eSpuma. Også team leader, Mads ‘NyrnZ’ Nyrnberg, røg med i faldet, da Nick Apel gik i gang med hovedrengøringen.

I dag har vi valgt at starte et nyt projekt op med vores FIFA-afdeling, hvor vi lige nu kun har to spillere tilbage, eftersom at samarbejdet mellem Clan eSpuma og NyrnZ, Højfeldt og Aaby, stopper her. Vi vil gerne takke specielt NyrnZ for en god tid på holdet, og ønsker dem alle tre held og lykke videre med deres FIFA. Derfor består holdet pt. kun af Carl Emil ‘Carly’ Lindblad og Magnus Larsen.

Sådan lød det i en meddelelse fra Clan eSpuma for kun en time siden. Det er ikke første gang, at man oplever massiv udskiftning på holdet, men at man blot holder på spillerne i to uger er alligevel et sjældent syn. Ifølge ejeren, Nick Apel, var det dog en fejl at signe dem begge i første omgang:

“Det er utrolig beklageligt, at vi allerede skulle smide Jeppe og Aaby ud. De er 2 utrolig flinke gutter, men det var desværre en impulshandling fra min side at signe dem. Derfor er jeg ked af, at de skulle udsættes for dette”, lød det fra Nick Apel, som også smed sin højre hånd, Mads ‘NyrnZ‘ Nyrnberg på porten. NyrnZ har de sidste mange måneder fungeret i en rolle som team leader og har haft en stor indflydelse på de fremtrædende signings i denne periode. Blandt disse er Claes ‘Keglekongen‘ Hansen, som blev sendt videre til Tricked eSport, men også Carl Emil ‘Carly‘ Lindeblad og Magnus Larsen, som er de to eneste tilbageværende spillere på Clan eSpuma. Om NyrnZ sagde Nick Apel følgende:

NyrnZ ryger ud da der aldrig kom nogle resultater fra hans side, men han har været en rigtig god og solid team leader i den lange tid under eSpuma. 2016 er et nyt år, og så er der ikke meget mere at sige der.”

Det var dog heller ikke en glad NyrnZ, som vi efterfølgende snakkede med. Specielt ikke efter Carlys stabile præstation til gårsdagens ESWC Denmark, hvor Nyrnz var med ham som støtte:

“Jeg synes det er ærgerligt, at Nick ikke har givet mig indsigt i hans nye planer, inden han tog beslutningen om, at jeg ikke skulle være en del af det. Jeg synes, at jeg har gjort det fornuftigt i forhold til at støtte spilleren og give mine meninger i forhold til signings. Jeg synes blandt andet, at jeg gjorde mit bedste for Carly i går, men desværre mødte vi jo den senere vinder. Jeg tror ikke helt, at rollen er blevet værdsat nok, da vi har kunnet se hvor godt det virker i eksempelvis Tricked. For at sætte det i perspektiv, så kan selv de bedste pædagoger heller ikke holde styr på en flok umulige rollinger, for vi har jo set, at spilleren er blevet flået ud og ind af eSpuma af forskellige årsager, uden jeg overhovedet blev informeret. Nick er en flink fyr, men der var aldrig helt styr på det, og hvis man ikke havde en rigtig kontrakt, kunne man ikke føle sig sikker.”

Hvad der skal ske for Nyrnz i den kommende tid er endnu ikke fastlagt, da han efterhånden har været med i mange år. Inden tiden i Clan eSpuma gik han med ideer omkring at starte sit eget hold med fokus på unge spillere og udvikling af disse, men lige nu er en pause også aktuel, fortalte han.

Følg med senere, hvor vi også får snakket med de to andre spillere, Jeppe Højfeldt og Christian Aaby.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.