Hvad betyder det, når en FIFA-spiller skifter den ene eSuperligaklub ud med den anden? eSuperligavært Simon Egeskov stiller i ovenstående videoindslag dette spørgsmål til to spillere, der i sæson 2 trækker en ny trøje henover hovedet.

Simon Egeskov fra eSuperligaen var for nyligt forbi et af vores events, hvor Randers FC og Aab på sand eSuperliga-manér testede sig selv i en BO2-kamp mod hinanden, inden den nye sæson på tirsdag skydes i vejret.

Her var Asger Aagaard og Jacob Kragelund begge til stede. De repræsenterede i sidste sæson henholdsvis Aab og Vejle, men skal i sæson 2 spille for Randers FC og Aab.

Er der dermed allerede på forhånd skabt nogle nye rivaliseringer, eller hvad betyder disse klubskifte helt præcist?

Den nye Randers-mand Asger Aagaard mener i indslaget, som du kan se og høre øverst i artiklen, at forholdet mellem alle spillere fortsat er så godt og accepterende, at det ikke kommer til at skabe den store splid mellem spillere og klubber på kryds og tværs.

Aagaards erstatning i Aab, Jacob Kragelund, tror derimod det modsatte og glæder sig samtidig til at se potentielle rivaliseringer, der i hans øjne kun bliver større, jo mere esporten udvikler sig.

De to spillere forklarer desuden, hvordan transferforhandlinger indenfor FIFA-verdenen fungerer.

Herunder kan du også se indslaget med en anden spiller, der har trukket en ny trøje over hovedet i sæson 2, Fatih Üstun, som her tester sig selv i en FUT-kort-challenge med holdkammeraten Wali Kazmi.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.