Det var en yderst ydmyg Mads ‘MadsR’ Rasmussen fra FCKs eSuperliga-trup, som vi i weekenden tog en snak med. Læs hele interviewet her.

Som optakt til denne uges eSuperliga-runder, der sparkes i gang klokken 17:15 i dag, har vi talt med Mads ‘MadsR’ Rasmussen, som de færreste nok havde hørt om, inden han gik ind og leverede flotte præstationer på Danmarks største FIFA-scene for F.C. København. Igen i denne uge skal han sammen med Marcuzo repræsentere løverne, eftersom Agge skal spille med til en udenlandsk VM-kvalifikation.

Til at starte med kunne jeg godt tænke mig at høre – hvornår fik du for første gang at vide, at du muligvis skulle spille for FCK, og hvilke tanker stod du med? Hertil, havde du så regnet med at komme i aktion i løbet af sæsonen?

Jeg blev kontaktet før eSuperligaen skulle starte. FCK havde brug for en ekstra mand, der var frisk på at træde til hvis Agge/Marcus ikke kunne spille. Da Agge er min rigtig gode ven uden for FIFA, og jeg også kendte Marcus i forvejen, så var det en fed mulighed for mig. Derfor sagde jeg hurtigt ja til at hjælpe dem. Inderst inde regnede jeg ikke med at komme til at spille, da jeg er relativt uprøvet i FIFA-turneringer. Efterfølgende er der dog opstået en mulighed for mig for at spille nogle kampe, så det er jeg helt vildt glad for.

Jeres start har været rigtig overbevisende må man sige – hvad er din personlige vurdering om den?

Jeg er rigtig tilfreds med vores start som hold. Vi er ubesejrede, og jeg synes at vi alle 3 har vist et højt niveau. Personligt er jeg selvfølgelig ikke på Agge og Marcus’ niveau, for de er blandt de bedste i verden. Men jeg er meget tilfreds med min indsats indtil videre, især fordi jeg inden eSuperligaen var meget uprøvet til offline-turneringer. Har vundet 3 af mine 4 kampe, og nederlaget var en tæt kamp mod Fredberg, som er en rigtig dygtig spiller. Så jeg har bevist, at jeg sagtens kan være med.

Du kom pludselig til at spille, da Agge var syg – hvordan var det at spille på så stor en scene på dansk tv?

Det var vanvittigt fedt og en nervepirrende oplevelse. Jeg var ret nervøs inden min kamp, heldigvis endte det både med en sejr til Marcus og jeg. Det er en helt anden oplevelse at spille FIFA på en stor scene, og det tager noget tid før man har fundet sig til rette deroppe. Både Marcus og Agge har hjulpet mig rigtig meget med at blive klar til at spille, og de er rigtig gode til at gøre mig rolig før og under kampene. Det er virkelig en fornøjelse at være på hold med dem, og de er helt klar den største årsag til, at det er gået forholdsvis godt.

Du skal samtidig spille de kommende to runder – hvad er forventningerne her, og føler du dig selvsikker ift. din egen indsats i kampene mod AC Horsens og Hobro?

Jeg forventer at Marcus og jeg fortsætter det spil, som vi har vist indtil videre. Hvis vi gør det, så er der rigtig gode muligheder for at hente point i denne uge. Der er dog ingen nemme kampe i den her liga, så vi skal virkelig være fokuserede. Marcus har været sindssygt god de sidste par uger, så jeg skal fortsætte med at spille mit spil, og gøre det så godt jeg kan. Så skal det nok blive en succesfuld uge.

Sidst men ikke mindst – har du lagt planer for, hvad der skal ske efter sæsonen er ovre? Du har i hvert fald sat dig selv et navn og bevist dit niveau – så er planen at fortsætte med at deltage på konkurrenceplan?

Så langt har jeg ikke tænkt endnu. Jeg koncentrerer mig om at gøre mit bedste, og om at give holdet bedst mulige forudsætninger for at vinde eSuperligaen, som er den klare målsætning. Jeg er glad for, at North og FCK har givet mig den her mulighed – og jeg er glad for støtten, de giver. Jeg føler, at jeg har bevist at jeg kan være med på et rigtig højt niveau, så har helt klart fået blod på tanden ift. at forbedre mit spil og konkurrere mere i fremtiden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.