Andendagen til Global Playoff i Amsterdam blev endnu en begivenhedsrig dag for danskerne, da 2 af vores kompetanter kunne sikre sig adgang til FIFA eWorld Cup i August, mens den sidste måtte forlade turneringen i den afgørende runde.

August “Agge” Rosenmeier

August skulle, i modsætning til de to andre, allerede i dagens første kamp spille en “vind eller forsvind” kamp. Han mødte IsoPower og efter at have tabt første kamp 2-1 var der pres på Agge før kamp 2. Agge kommer i løbet af kamp 2 bagud samlet 4-2, da der var spillet 75 minutter. Her leverer Agge et af turneringens bedste comebacks, da han scorer 3 mål i det sidste kvarter og vinder samlet 5-4. Efter denne kamp var han 3-3 i kampe og skulle altså igen ud i en “vind eller forsvind” kamp. Her møder han Bastafa, hvilket på forhånd lød som en meget overkommelig modstander. Agge vinder første kamp 5-0, så selvom Bastafa hiver en 2-0 sejr hjem i 2. Kamp, så går Agge altså videre til slutspillet.
I den afgørende knockout kamp trækker Agge Cihan fra Red Bull Leipzig. Agge vinder forholsvis sikkert kampene 2-1 og 3-1 og går dermed videre med samlet 5-2. Med dette resultat er Agge også kvalificeret til FIFA eWorld Cup.

Marcus “Marcuzo” Jørgensen

Marcuzo var allerede før første kamp kvalificeret til slutspillet, da han endte første dag med en 4-1 score. Han møder M4rv fra Tyskland i første kamp og vinder sikkert begge kampe med 3-2 og skulle herefter møde spanske “Jra-Lion” i sin sidste “Swiss format” kamp. Her taber han desværre samlet 5-3 og ender med en score på 5-2 i Swiss formatet.
Han trækker i knockout fasen “Jas” fra Team EnVy og her var der ingen problemer fra Marcuzo. Han vinder samlet 7-1 og ligesom hans gode ven “Agge” er han altså kvalificeret til slutspillet i morgen samt FIFA eWorld Cup i London.

Fatih “FIFAUstun” Ustun

Fatih havde en 3-2 score med fra første dag og skulle derfor vinde 1 af hans 2 sidste kampe i Swiss formatet for at gå videre til knockoutfasen. I første kamp møder han I-AmAndy og i endnu en målrig affære vinder han samlet 10-7 i sin første kamp og kvalificerede sig til slutspillet. Derfor betød hans sidste kamp i Swiss formatet ikke andet end seedning for Fatih. Her møder han YimmieHD fra Holland og endnu engang ryger der mål ind på samlebånd og kampen ender 8-8 hvorefter Fatih vinder i straffekonkurrence.
Han trækker så Andonii i knockoutfasen. Første kamp ender 2-2 og da anden kamp ender 3-3 skal de ud i en nervepirrende forlænget spilletid. Her bliver der brændt chancer på samlebånd men ender uden mål. Derfor skal de ud i en straffekonkurrence, hvor Fatih desværre trækker det korteste strå og derfor må se sig ude af turneringen.

Husk at følge med i dag når Agge og Marcuzo skal kæmpe om pokalen og den samlede præmiepulje på 250.000$

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.