Det lignede længe en finaleplads til Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen ved VM i London. En god slutspurt fra Stefano Pinna stoppede dog danskeren fra at skulle spille om den store førstepræmie bestående af 250.000 dollars.

Det var Lionel Messis eftermiddag, da Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen og Stefano Pinna for kort tid siden spillede semfinale om at møde saudiarabiske MsDossary i finalen om 250.000 dollars.

Efter blot få minutter lykkedes det nemlig danskeren at bringe sig foran efter et fantastisk finesse-langskudsmål med den argentinske troldmand, som også stod for den efterfølgende 2-0-føring.

Til sidst i første kamp fik Stefano Pinna dog reduceret til 2-1 og lagde dermed pres på Marcuzo i en kamp 2, der nu stod helt åben.

Trods afslutningen på kamp 1 var det derimod Marcuzo, som igen kom bedst fra start af i den næste kamp. Med en tro kopi af første mål i den forrige kamp, denne gang med Neymar, blev det samlede 3-1-føringsmål placeret helt oppe i krydset.

Sports-Gaming.dks billede.Herfra tog Stefano Pinna til gengæld scoringsstøvlerne på og fik i ordinær spilletid scoret to gange, således vi nu skulle ud i forlænget spilletid for at finde en finalist.

Med både stolpeskud og flere store chancer lignede Marcuzo længe spilleren, som havde, hvad der skulle til for at afgøre kampen inden straffespark, men desværre trak belgieren det længste strå i det 113. minut med sin scoring til 4-3 samlet.

En kæmpe præstation af den danske repræsentant, der nu kan tage hjem med 20.000 dollars mellem hænderne. Stort tillykke med top 4-placeringen!

Der skal lyde et stort tak til EA Sports, som i denne weekend sørgede for Sports-Gaming.dks tilstedeværelse i O2 Arena!

Finalen mellem MsDossary og StefanoPinna starter klokken 19:00 dansk tid og kan følges live her: