NETOP NU: Daniel ‘Dingo’ Kristensen rammer 40-0 for anden uge i træk – vi har fanget danskeren til en hurtig reaktion.

Det vrimler med dansk succes i FUT Champions i disse måneder, og nu er vi såmænd i besiddelse af hele to danske FIFA-spillere, som har ramt den magiske score 40-0 to gange.

Daniel ‘Dingo’ Kristensen fra Marienlyst eSport ramte sidste weekend 40-0, og som den eneste dansker har han nu formået at gøre dette to gange i streg.

(Artikel fortsætter under tweetet)

Dingo under DM i 2015.

Det er på en måde helt uvirkeligt, da min bedste rekord i Weekend League har været 39 wins indtil sidste uge. Nu har jeg ramt de magiske 40-0 to gange, og det er endda i kvalifikationsmåneden. Jeg håber, at jeg kan holde niveauet, og forhåbentligt kan jeg kvalificere mig til FIWC,” lyder den begejstrende reaktion fra Dingo kort efter weekendens sidste og afgørende kamp.

Begge weekender har været hårde at komme igennem. Jeg har mødt utallige gode hold og virkelig dygtige spillere. Jeg mødte blandt andet verdensmesteren Bacha (Mohamad Al-Bacha, red.), som var en hård kamp!” uddyber han.

De to perfekte resultater kan faktisk udover store FUT-præmier og store bedrifter til CV’et også give Marienlyst-spilleren adgang til FIFA Ultimate Team Championship Series i Berlin til maj og herfra potentielt FIFA Interactive World Cup, såfremt han præsterer endnu en lovende præstation i månedens sidste og kommende weekend. Og det ser i den grad godt ud for danskeren, må man bare sige.

Daniel Kristensen i kamp mod Marcus Jørgensen til ESWC Danmark.

Lige nu ligger jeg nummer 1 eller 2, så jeg må indrømme, at forhåbningerne er sat højt nu! Jeg ved, at jeg kan gøre det, hvis jeg holder fokus og har marginalerne med mig,” siger Dingo og fortæller til sidst om følelsen ved at være den blot anden dansker til at ramme 40-0 samt muligheden for at lave et vaske ægte ‘hattrick’.

Det føles fantastisk kun at være den anden dansker til at ramme 40-0. Man skal igen huske på, det er FIFA og alt kan ske, så jeg vil derfor ikke love for meget. 40-0 tre gange i streg kunne være drømmen, men nu må vi se, hvad der sker i næste weekend!

Listen over danskere, som har ramt 40-0 i Weekend League (I alt 7 gange):

Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf – Tricked eSport – (To gange)

Frederik Fredberg – Marienlyst eSport – (Én gang)

Jesper ‘Pilm’ Prang – Brøndby eSport – (Én gang)

Marcus ‘MJ’ Jørgensen – Brøndby eSport – (Én gang)

Daniel ‘Dingo’ Kristensen – Marienlyst eSport – (To gange)

Læs også: Højfeldt: Jeg tror selvfølgelig på en sejr til holdet i Elgiganten FIFA Tour

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *