Utallige af FIFA-spillere kæmper for at ramme 40-0 i FUT Champions bare én enkelt gang – nu kan Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf prale af at have gjort det hele to gange.

Da Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf i starten af det nye år ramte de sensationelle 40 ud af 40 mulige sejre som den første dansker, havde mange formodentlig ikke forventet, at dette resultat kunne lade sig gøre igen.

Sent søndag aften gentog han dog bedriften, hvilket også betyder, at han nu både kan kalde sig den første dansker til at ramme den magiske rekord samt den hidtil eneste dansker, der har formået at gøre det hele to gange.

Hassan Al-Saraf i interview med TV 2 forud for Sommerbold E-Sport-finalen.

“Det føles virkelig fantastisk. Jeg har arbejdet hårdt på at forbedre mit spil fra uge til uge, og det er så lækkert at vide, at ens hårde arbejde giver resultater,” udtaler Tricked eSport-spilleren om bedriften og sammenligner den efterfølgende med weekenden tilbage i januar.

“Jeg var mere rolig igennem det fleste af kampene denne gang i forhold til første gang, hvor jeg ramte 40-0, men jeg vil dog indrømme at jeg var mega nervøs alligevel i de sidste 5 kampe. Det handlede for mig om at holde hovedet koldt og tænke, at jeg bare spillede en normal kamp, så fik jeg sejrene.”

Spørgsmålet er så nu, om Hassan Al-Saraf har tænkt sig at gå all in for et Weekend League-hattrick?

“Helt bestemt. Jeg var den første dansker til at ramme 40-0, men nu hvor der var et par stykker, som havde ramt den, tænkte jeg, at jeg lige måtte steppe op og blive den første til at ramme den igen. Da jeg røg ud i kvartfinalen i lørdags til Danske Bank FIFA Cup, lovede jeg Dingo og FifaQack, at jeg ville tage hjem og ramme 40-0, og jeg holdt mit ord.”

HassanPlayer stillede op med dette hold i weekenden.

Trickeds egen FUT Champions-konge er godt nok først at finde oppe på en 17. plads på den danske FIFA-rangliste, men i FIFA Ultimate Team er han til gengæld bestemt en af landets bedste – ja muligvis endda dén bedste? Vi hørte hovedpersonen selv ad.

“Det vil jeg lade være op til andre at bedømme. Jeg mener, der er rigtig mange dygtige danskere til FUT. Vi snakker Agge, MJ, Wahed, Bacha, Fredberg, Dingo og Pilm, som alle har vist et skræmmende niveau, når de har ramt deres topform. Det kræver dog ikke, at man kun er god til spillet, når man rammer 40-0. Der er rigtig meget mentalt bag det, og der har jeg formået at være bedst indtil videre ved at ramme 40-0 to gange allerede. Nogle vil kalde mig The Best, andre vil kalde mig for King, jeg foretrækker at kalde mig selv WA7SH,” lyder de afsluttende ord fra HassanPlayer, der nu indsætter jagten på den tredje ubesejrede weekend.

Læs også: FIFA 17: Top 10 bedste højre backs i FIFA Ultimate Team

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *