Med under en uge til Aalborg Open har vi taget en snak med Jeppe Højfeldt, der sammen med sine holdkammerater i Aalborg eSport skal forsøge at gøre en god præstation ud af sig på hjemmebanen.

På lørdag den 25. marts i Elgiganten Aalborg rammer vi, i samarbejde med PlayStation Danmark, RazereOddset, Red Bull og naturligvis Elgiganten, den første destiantion på Elgiganten FIFA Tour, hvor hele 12.500 kroner til førstepladsen blandt andet er på spil.

Læs mere og find billetter her

I dag har vi fanget Jeppe Højfeldt fra Aalborg eSport til en snak om den første af i alt fire Opens på touren – Aalborg Open.

Her vil han og holdkammeraterne være på hjemmebane, når de skal forsøge at levere en bedre præstation end ved Danske Bank FIFA Cup. En turnering, hvor Aalborg eSports FIFA-coach naturligvis havde håbet på mere.

Jeppe Højfeldt i kamp mod Wahed Obayd til Danske Bank FIFA Cup.

“Præstationsmæssig kunne vi godt have håbet på lidt mere. Marcus og jeg selv ryger meget tidligt ud, men til gengæld viste Shoppen gode takter, men taber desværre til en storspillende Jacob Kragelund. Spillemæssig er der en del at træne, men taget i betragtning af, at vi stadig er i opstartsfasen, så er jeg optimistisk for, hvad fremtiden bringer for Aalborg eSport,” fortæller Højfeldt til en start og retter herefter fuld fokus mod lørdagens store turnering.

“Forventningerne til Aalborg Open er ikke anderledes, end de var i Aalestrup. Vi har stadig samme tilgang til tingene og går naturligvis efter at nå så langt som muligt, og meget gerne længere end vi formåede til Danske Bank FIFA Cup. Som jeg nævnte før, er vi stadig i opstartsfasen, og derfor har vi stadig en del vi skal have trænet på frem mod kommende events, men vi spiller selvfølgelig for at vinde, det er klart. Rammer vi dagen, så kan I også forvente en god præstation fra Aalborg eSport.”

Kort efter Danske Bank FIFA Cup sikrede Aalborg eSport sig FIFA-spilleren Daniel Agassi, der i FIFA 17 både har vist fine takter i FUT Champions og senest til netop Danske Bank FIFA Cup, hvor han i samarbejde med Alen Barakovic kæmpede sig til en flot 2. plads i 2v2-turneringen.

Højfeldt har da også en stor tiltro til sine drenge forud for Aalborg Open.

Daniel Agassi blev nummer to sammen med Alen Barakovic til Danske Bank FIFA Cup 2v2.

“Vi har haft en god optakt til turneringen, og jeg mener helt bestemt, at holdet er klar til at spille på et optimalt niveau. Marcus har tidligere ved Aalborg Open vist, at han har, hvad der skal til for at nå langt, men han har stadig nogle taktiske ting, som han mangler at få på plads inden turneringen, som jeg selvfølgelig ikke håber bliver nogen hindring for at levere. Jeg er overbevist om, at vores nyeste medlem, Daniel Agassi, og Shoppen kan drage fordel af den træning, de har fået mod topspillere den seneste tid. Agassi gjorde en fin figur mod BorasLegend fra Sverige og formåede i samarbejde med Arrow at snuppe en 2. plads til 2v2 turneringen i Aalestrup, mens Shoppen spillemæssig har præsteret godt i Waoo FIFA-ligaen. Kan de konkurrere mod topspillerne, så kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne være med, hvor det er sjovt til Aalborg Open,” uddyber Aalborgenseren altså, der yderligere udviser stor optimisme omkring holdets mulighed for at hive den helt store sejr i Elgiganten FIFA Tour hjem til den nordjyske by.

Marcus Gam Kok til Danske Bank FIFA Cup.

“Jeg tror selvfølgelig på en sejr til holdet i Elgiganten FIFA Tour inden touren er omme. Det er uambitiøst, hvis man ikke tror på tingene og egne muligheder for sejr, taget det niveau vi ønsker at komme på i betragtning. Vi forventer selvfølgelig ikke, at vi får en sejr, men ambitionen er, og vil altid være, at vinde. Hvem en eventuel turneringssejr skulle komme fra er svært at sige, for vi er en forening i stor fremgang, og det ville ikke undre mig, hvis vi inden touren er omme kan tiltrække nogle dygtige spillere, som også kunne være potentielle bejlere til at nå langt til turneringerne. Har drengene den rette mentalitet og tro på tingene, så har de alle niveauet til at være med helt fremme, og derfor vil jeg ikke udpege en bestemt person, som jeg tror mere på end andre – for det er ikke tilfældet.”

Men til lørdagens turnering er der derimod et andet hold, han har større tiltro til ville hive de gode placeringer til sig.

“Det er klart, at jeg håber på, at Aalborg eSport får den bedste turnering, men skal jeg nævne det hold, som jeg har de største forventninger til, så er det Wicked Gaming – primært pga. Arrow (Alen Barakovic, red.). Han har gennem en lang periode bevist, at han er kommet for at blive og tilhører den absolutte elite i Danmark, og når det er sagt, så er niveauet hos resten af Wicked Gaming også virkeligt højt, men niveauet i Danmark er så højt, at det er svært at spå om, hvilket hold der får den bedste turnering. Men vi vil uden tvivl gøre, hvad vi kan for, at det bliver os,” afslutter Højfeldt interviewet med at sige.

Læs også: 5 år med Aalborg Open: Kom med på en nostalgisk rejse

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *