Blot en dag efter at Brøndby eSport annoncerede at de forlængede med Frederik Fredberg, er der igen nyt fra Vestegnen, denne gang i skikkelse af den nye signing af Daniel ’Dingo’ Kristensen.

Efter at Brøndby eSport for lidt over en måned siden lod kontrakten med Fatih ’FIFAUstun’ Üstün løbe ud, har der været spekulationer om at klubben skulle hente en ny mand ind, og valget er således faldet på en af de mere oplagte bud i form af Dingo. Esport-koordinator Jesper Larsen uddyber begejstret om signingen: ”Dingo” er en spiller, som har et rigtig stort potentiale, men som han af forskellige årsager ikke har levet helt op til i FIFA18. Vi tror dog på, at vi med de rigtige rammer for ”Dingo” kan få ham helt op på det niveau, som han har vist før, og som, vi ved, han har. Han er uden tvivl en af de mest talentfulde danske FIFA-spillere og en spiller, vi har fulgt i et stykke tid.

Daniel ’Dingo’ Kristensen har, som Jesper Larsen også nævner, haft en FIFA 18 sæson på godt og ondt hvor han startede stærkt ud med overlegent at kvalificere sig til årets første FUT Champions event i Barcelona. Her røg han desværre ud i swiss-format med 3-4 efter et straffenederlag i sidste kamp. Siden da har det dog knebet med resultaterne, og nok i højere grad motivationen, for den efterhånden erfarne midtjyde. Dette er også noget han selv beskriver, men samtidig ser Dingo frem mod et lysere FIFA 19 i den gule trøje:

Min sæson har uden tvivl været svingende, og dette skyldes med garanti den manglende gejst. Jeg spillede i en lang periode på egen hånd, og jeg havde ikke en klub som stod bag mig. Jeg har selvfølglig fået tonsvis af opbakning fra både familie og venner men en støttende organisation påvirker utrolig meget ens præstationer. Jeg kan ikke, se hvordan gejsten undgår at komme frem igen i starten af FIFA 19, nu jeg er en del af BIF. Det skal dog siges at jeg er utrolig skuffet over mig selv og hvad jeg har præsteret, da jeg ved, at jeg kan gøre tingene langt bedre!”

Så sent som i midten af februar skiftede Dingo senest klub da han skrev under med den franske organisation Epsilon Esports der tidligere har haft stjerner som Corentin ’Rocky’ Chevrey og Spencer ’Gorilla’ Ealing under vingerne. Samme succes opnåede det danske islæt dog ikke, og især et skuffende gruppe-exit i Gfinity Elite Series står tydeligt tilbage fra tiden i klubben, som ikke var en ovenud positiv oplevelse:

Mit ophold i Epsilon Esport må siges ikke at være som jeg havde forventet. De gav mig muligheden for at deltage i Gfinity turneringen, men opbakningen dalede lidt og jeg var lidt ene mand i klubben. Jeg er uden tvivl beæret over at have haft muligheden for at spille for en så stor organisation, men forholdet mellem spiller og organisation var ikke som forventet, og derfor vurderede vi at det var bedst at gå hver til sit.”

Med stoppet i Epsilon lagt bag sig, og den spritnye underskrift på kontrakten i Brøndby eSport bliver Daniel ’Dingo’ Kristensen således også genforenet med Frederik Fredberg, så de nu for tredje gang i deres FIFA karriere tørner ud for samme klub. Samarbejdet og dynamikken de to imellem er også noget som eSport-koordinator Jesper Larsen ser frem til i FIFA 19: ”Vi forventer, at ”Dingo” og Fredberg kommer til at gøre hinanden endnu bedre og sammen udgøre en meget konkurrencestærk duo – både på den danske- såvel som på den internationale FIFA-scene”.

Hovedpersonen selv er også begejstreret for igen at være forenet med sin ”bro” Fredberg som han efterhånden har opbygget et meget tæt bånd til, noget som han tror kommer til at gavne både sportsligt og personligt: “Fredberg var selvfølgelig en af de mange grunde til at Brøndby var det perfekte valg for mig. Vi startede begge from scratch med at kæmpe for at få foden ind hos hvilken som helst organisation. Vi har været yderst positive over for hinandens karriere indenfor Esport og vi har kun formået at få os hver især længere og længere frem i forløbet. Nu er vi begge en del af Brøndby og det bliver uden tvivl en fantastisk oplevelse for os begge, med utallige af muligheder for at bygge på vores karriere.”

Dette samarbejde de to imellem kommer nok til at skinne igennem både som sparringspartnere, samt støtte til diverse turneringer, men nok allermest tydeligt ved Klub-VM der som bekendt foregår som holdtvekamp med en spiller på hver konsol. Dette betyder at Dingo måske allerede skal begynde at tænke på at skifte til Xbox One noget som han dog tager når FIFA 19 sæsonen kommer tættere på: “I forhold til klub VM har vi ikke fået aftalt hvordan og hvorledes vi gør endnu. Vi har begge erfaringer med at spille på Xbox, så måske det er en sten, saks, papir der ska afgøre hvem der får lov at få boxen for sig selv” siger Dingo med et smil.

På denne måde bliver det spændende at følge ikke bare Dingo, men hele Brøndby eSport frem mod det nye FIFA 19, hvor de nu igen har en slagkraftig trup af international kaliber. Der skal herfra lyde et tillykke til Daniel ’Dingo’ Kristensen med skiftet, og håb om gode resultater i det kommende år!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.