For lidt over en uge siden, spurgte FIFA Team Copenhagen, via deres facebook side, brugerne om der skulle afholdes turnering på Playstation 3 eller Playstation 4. Det blev til en tydelig sejr til PS4 og dermed kan FIFA Team Copenhagen igen byde på turnering. Turneringen bliver afholdt mandag d.17. februar klokken 20.15, hvor der er frit hold, og vinderen får en trøje til en værdig af 300 kroner, som er sponsoreret af Hidden In Plain Sight.

Det er dog ikke kun en trøje, der er på højkant. Der vil også være point til ranglisten, og der er massere at hente, da det ikke kun er de to bedste, der får point. Skulle man være så heldig at vinde sin gruppe, så vinder man 2 point til ranglisten, ligesom der er 2 point for hver knockout sejr udover Finalen. Til vinderen vil der være 10 point og 5 point til taberen af finalen. Selve ranglisten vil slutte en gang i efteråret, og det er ikke en dum ide at begynde at samle point, da der vil være en gevinst til vinderen af ranglisten. Det er dog endnu ikke offentliggjort hvad gevinsten er.

For at melde sig til turneringen, skal man skrive på FTCs hjemmesides forum, som man finder ved at klikke her. Har man ikke en bruger på siden, skal man kontakte FTC via facebook og så får man hurtigst muligt oprettet en bruger.

Ranglisten føres på nuværende tidspunkt af August ‘Agge‘ Rosenmeier med 18 point, mens Christian ‘Chanaka‘ Bruun liger lige efter med 16. Derefter ligger Lasse ‘LasseBaekkelund‘ Bækkelund med 11 point og Paw ‘Wap‘ Bertelsen med 9 point.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.