David ‘Prozac’ Merkistein kan endelig ånde lettet op efter et turbulent halvår, hvor han står med et helt nyt hold. Nu har han nemlig fundet holdets nye sponsor, som kommer til at støtte både holdet og de nye spillere.

FIFA Team Copenhagen har i år været præget af en voldsom udskiftning på holdet. Spillere som Magnus ‘Anqes‘ Andersen, Parampreet ‘Paro‘ Singh og Vuk ‘MessiKrikic‘ Rajovic har lagt controlleren på hylden, mens Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg blev hentet til Chiefs of Copenhagen. Derimod er tre talentfulde spillere i Paw ‘Wap‘ Bertelsen, Kenneth Bank og Jesper ‘Pilm‘ Prang blevet hentet ind i løbet af året, og de har alle vist et yderst spændende niveau gennem de første måneder af FIFA 15.

Nu har holdet også ny sponsor i form af Nes Bozz, som er Danmarks største leverandør af brugte retrospil og maskiner. Nes Bozz’ opgave i samarbejdet vil være at støtte spillerne på FIFA Team Copenhagen, samtidig med, at de vil lægge gavekort på bordet, når holdet selv holder nogle af sine turneringer. Dette kom som en stor lettelse hos manager David ‘Prozac‘ Merkistein, som længe har været på jagt efter sponsor oven på den store udskiftning i truppen:

Jeg er super glad for at få Nez Bozz som vores tredje sponsor hos FIFA Team Copenhagen. Nu begynder det at blive endnu sjovere at være spiller hos FTC, da spillerne nu kan få glæde af hele 3 sponsorer i Cult, Hidden in Plain Sight og nu også den nyeste i rækken: Nes Bozz. De kører med et fedt koncept og at vi har fået en aftale på plads med dem, er jeg meget tilfreds med.

Dette giver selvfølgelig anledning til en sidste turnering hos københavnerne i år. Den 2. december kl. 20.00 vil turneringen blive afholdt, og det eneste man skal gøre er at tilmelde sig via FIFA Team Copenhagens facebookside, hvor man også kan skrive for at få en profil på hjemmesiden. Præmien er selvfølgelig leveret af Nes Bozz, som udlover et gavekort til vinderen. Her skal årets spiller på ranglisten også findes, så der er alle gode grunde til at deltage.

Hos Nes Bozz vil der mellem 1. december og 7. december være 5% rabat på alt på deres hjemmeside oven på denne aftale. Man skal blot bruge koden “fifa5” når man handler på derinde.

I kan høre meget mere om FIFA Team Copenhagen i løbet af december, hvor de ligesom sidste år vil være en del af vores årlige julekalender, som giver det første portræt af en stor spiller, organisation eller et team i morgen og fortsætter hele vejen frem til 24. december.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.