Der er nu gået tre uger fra ladderen blev sat i gang, og søndag aften blev det tid til at lukke for turneringen. Vinderne kunne begge findes i FIFA Team Copenhagen. På Playstation 3 var det Christian ‘Chanaka‘ Bruun, der tog sejren og på Playstation 4 kunne Lars ‘PrimeTurbo‘ Korreborg køre sejren sikkert hjem, uden for alvor at blive presset.

På Playstation 3 var kampen om førstepladsen åben, hvor Philip ‘PhilipL-W‘ Warburg og Christian ‘C_Corell‘ Corell lå lige efter på 2. og 3. pladsen. Derefter fulgte Lasse ‘Insane97_dk‘ Sørensen på 4. pladsen og Mads ‘Homez‘ Holm på 5. pladsen. I bunden endte Magnus ‘Anqes‘ Andersen og Arnel ‘Arnelv9‘ Veletanlic. De har dog kun spillet henholdsvis tre og to kampe.

På Playstation 4 var kampen om førstepladsen mere lukket, da PrimeTurbo endte med 1150 point, som var hele 55 point mere end Mads ‘NyrnZ‘ Nyrnberg, der blev nummer 2. Derefter fulgte Kent ‘Brylle_DK‘ Brylle på 3. pladsen, Paw ‘Wap‘ Bertelsen på 4. pladsen og Pilm94 på 5. pladsen. De sidste to på den gode side af 1000 point var André ‘JaWocKa‘ Andersen og Peter ‘KongMoelgaard‘ Mølgård, hvorefter de sidste fire var involveret i en tæt bundkamp, som Sports-Gamings overordnede ansvarlige, Kristoffer Smedstrup endte med at tabe. De 3 andre i bundgyseren var David ‘Prozac‘ Rasmussen, Jeppe ‘Fogsgaarden‘ Fogsgaard og Claes ‘FTN_CH66DK‘ Hansen.

Dermed skal der lyde et stort tillykke til Christian ‘Chanaka‘ Bruun og Lars ‘PrimeTurbo‘ Korreborg, som vinder hver en Sports-Gaming kop. Tak til alle, der har vist interesse for ladderen i denne omgang.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.