På mandag d. 10/2 starter den internationale turnering Winter League på Showmatch.it, og danskerne er repræsenteret I stor stil. 21 ud af de 78 deltagere er fra Danmark, men det er ikke kun i Danmark at turneringen er populær. Nogle af de bedste spillere i verden deltager nemlig også i turneringen, hvor der er en samlet præmiepulje på 700 Euro, og af disse kan svenskeren Ivan ”Boraslegend” Lapanje, rumæneren Ovidiu ”Ovvy” Patrascu og englænderen Ty ”DignitasTyWalton” Walton nævnes.

Blandt de danskere der deltager, har vi danmarksmesteren August ”Agge” Rosenmeier, Mathias ”Iver” Iversen og Daniel ”Barnewitz” Barnewitz.

Daniel ”Barnewitz” Barnewitz deltog også i den sidste turnering på Showmatch.it, og her blev det faktisk til en 2. plads for Daniel, hvor han også vandt 200 Euro. Vi har fanget ham til en snak om hans forventninger til Winter League turneringen.

“Hej Daniel. Sidste gang du deltog i en turnering på showmatch.it endte du på 2. Pladsen og vandt 200 euro. Hvad er dine forventninger til Winter League turneringen?”

“Hej Lasse. Jeg går altid efter at vinde, når jeg deltager i en turnering. Dog er der rigtig, rigtig mange gode spillere, så det er svært at sætte præcise mål. Hvis jeg rammer topniveauet, kan jeg godt se mig ende i finalen og så skal dagsformen bare være der.”

“Der er 21 danskere med i turneringen. Er der nogle af dem der kan gå hele vejen, ifølge dig?”

“Topspillerne i Danmark kan sagtens gå hele vejen, dog har det mindre med held og tilfældigheder at gøre, da det er Bo3 hele vejen.”

Det bliver spændende at se hvordan danskerne klarer det til Winter League turneringen. Du kan se turneringen ved at klikke her.

Præmierne er fordelt således:

  • 1. plads: 400 euro
  • 2. plads: 200 euro
  • 3. plads: 100 euro
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.