Fire mand dyster på søndag om 70.000 kroner, 3200 ranglistepoint og titlen som vinder af Waoo FIFA Liga. Jeg vil i denne artikel tage jer gennem den første sæson af ligaen og samtidig fortælle lidt om, hvad vi skal forvente på søndag. Og så har en af spillerne sprunget en lille bombe, der påvirker søndagens duel om overlevelse!

På søndag går det løs, når fire måneders hårdt og intenst arbejde fra både spillerne og os omkring Waoo FIFA Liga kulminerer i den helt store finale. Flere storslået ting skal foregå, og det hele lukkes af med duellen om 70.000 kroner. Men inden vi kommer så langt, så er der sket en masse i både ligaen og til de tre første Super Sundays, hvor der blandt andet har været ligapladser på spil. Også disse bliver afgjort på søndag. Der kommer her et lille recap af en spændende første sæson af Waoo FIFA Liga.

Kæmpe bund og isoleret top
Kongen, Pilm, Keglekongen, Shoppen, Kontradørge, The Kid og Hassanplayer har i lange perioder fået lov at være en del af et større nedrykningsdrama, der først blev afgjort på sidste spilledag, hvor en ellers sikker Carl Emil ’Carly’ Lindblad pludselig skulle ud i en direkte duel med Dørge om at overleve nedrykningsplayoff efter at have set sikker ud gennem stort set hele turneringen. Vi har altså haft at gøre med en liga, hvor folk har slået hinanden på kryds og tværs og faktisk været opdelt i to grupper: 8 spillere, der var i fare for at rykke ned og 5 spillere, der kæmpede om top 4, mens Mohamad Al-Bacha lå ret så sikkert lige i midten af rækken gennem store del af sæsonen og ikke nåede at blande sig i hverken topstriden eller bundstriden. Dog har det været en skuffelse for den nuværende verdensmester, at det ikke er blevet til mere, og han ender endda på 9. pladsen efter en tandløs afslutning. Afstanden fra nummer 6 til 11 var således på 3 point!

Super Sunday og Pixeltv blev afgørende
Også til Super Sundays har disse Waoo kampe i den grad været afgørende. Hassan ’Hassanplayer’ Al-Sarafs vilde comeback mod Frederik Fredberg gav ham tre livsvigtige point i Viborg, og så må man ikke glemme hele dramaet om top 4 i til Super Sunday #3 i Horsens, hvor Lars ’Primeturbo’ Korreborg, Daniel ’Dingo’ Kristensen og Frederik Fredberg i den grad havde gang i et tæt løb, som endte med, at Primeturbo på magisk vis smed sin føring i overtiden og dermed røg væk fra top 4. Til disse Super Sundays har vi sammen med Sports-Gaming og PIxeltv været i stand til at levere et setup, som har betydet en konstant fremgang fra event til event. Ved sidste Super Sunday i Horsens fik vi besøg af over 600 seere på stream på samme tid, mens der også sad et flot antal i hallen.

Også torsdagskampene i Pixeltv har været med til at præge ligaen og dens spillere, og specielt en spiller har skilt sig ud, når turen er gået ind til Nørrebro. Mikkel ‘Rævehjorth‘ Bach har gennem turneringen lignet en mand, der stille og roligt har vokset sig mere og mere sikker i både at spille sine kampe i studiet, men også i forhold til at tackle det fokus, der er kommet på ham. Det er skribentens holdning, at man har set en Mikkel Bach, som gradvist har rykket sig mentalt og fået langt mere ro i den tid, hvor ligaen har forløbet, og denne ro var en af grundpillerne i sin første kæmpe triumf, da han vandt Copenhagen Games 2017.  Nu ligner han en spiller, der er endnu mere rustet til at gå ind på den store scene søndag og hente 70.000 kroner ved Final Four. Spillerne, som er bosat i og omkring København har alle været behjælpelige med at finde tid til at besøge studiet, så vores ugentlige torsdagskampe kunne spilles derfra. Der har endda også været besøg fra Claes ‘Keglekongen’ Hansen og Lars ‘Primeturbo’ Korreborg, som har et længere stykke vej derind, og det er hele teamet glade for har kunnet lade sig gøre.

Final Four
Det gav altså i sidste ende en top 4 i følgende rækkefølge: August ’Agge’ Rosenmeier, Frederik Fredberg, Mikkel ’Rævehjorth’ Bach og Daniel ’Dingo’ Kristensen. Dette betyder, at følgende kampe skal spilles i final 4 på søndag for at finde finalisterne:

Kamp 1: Frederik Fredberg – Mikkel ’Rævehjorth’ Bach
Kamp 2: August ’Agge’ Rosenmeier – Daniel ’Dingo’ Kristensen
 

Her skal det bemærkes, at der spilles BO1 med 85 overall, som de har gjort gennem hele sæsonen.

Malthe Dørge kan efter Bækkelunds afbud ånde lettet op

Akutte ændringer i bunden
Omkring de nederste placeringer er der sket det, at Lasse Bækkelund har meddelt, at han ikke spiller sæson 2 i Waoo FIFA Liga. Dette giver Daniel ’Shoppen’ Melgaard muligheden for at redde sig selv i ligaen på søndag, da han går et skridt frem i tabellen for at udfylde pladsen, som nu er fri. Han spiller derfor om at overleve i ligaen mod Super Sunday leaderboardets nummer 3, mens Jesper ’Pilm’ Prang spiller mod nummer 4. Dette betyder, at Malthe’ Kontradørge’ Dørge derfor rykker fri fra nedrykning og er sikret endnu en sæson i Waoo FIFA Liga.

Kampene om en plads i næste sæsons liga spilles med normale hold til forskel for 85 overall, som ellers er blevet kørt i ligaen. Det er altså samme format som Super Sunday kører med.  Der spilles BO1.

 

Det hele sker på søndag
Og det er altså allerede på søndag, at det hele går løs, når både vinderen af Waoo FIFA Liga og de nye spillere i ligaen skal findes til Super Sunday #4 i på Right to Dream Park i Farum. Det er stadig muligt at deltage Super Sunday turneringen i Farum, hvor der er 10.000 kroner på højkant. Den starter 11.30, og man kan finde ud af endnu mere her. Vi lover en fed lokation og en hyggelig dag med en masse FIFA. Derudover er der planlagt et større setup omkring de afgørende Super Sunday kampe samt de livsvigtige kampe i Waoo FIFA Liga. Glæd jer til en fed dag!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.