Det er blevet lørdag formiddag, og om under 1 døgn rejser vi ned til München, for at give jer den perfekte dækning, som jer danske læsere fortjener. Det fortjener I selvfølgelig af den grund, at vi igen i år har to danske deltagere, der er mere end parate til at gøre alt, for at vise de har hvad der skal til, og med glæde vil prøve at hive VM-trofæet med hjem til Danmark for andet år i træk.


Vi vil i dag give jer en optakt til begge danske repræsentanter med interviews og lidt baggrundsviden. I går lavede vi optakt til én af de udenlandske deltagere, læs om det her.

I dag kigger vi nærmere på debutanten samt underdoggen, nemlig fynbo og Tricked eSport spiller, Lasse ‘Kongen’ Bækkelund.

Lasse Bækkelund startede sin fremragende tid ud, han indtil videre har haft på den danske Fifa scene, med at blive hentet af FIFA Team Midtjylland. Før og under hans tid på midt-jydernes hold, blev det til en række flotte præstationer, så som en 2. plads til Exclu Management-turneringen, vinder af DBU VM Tour 2014 og sidst men ikke mindst vinder af Aalborg Open 2013. Dette resulterede så til at professionelle Tricked eSport, viste deres interesse for ‘talentet’ som han blot blev set som dengang, og lige efter DM i FIFA 14, skiftede han så over til dem.Bækkelund

Her har han været lige siden, og med flotte takter offline, hvor han udover en Pricerunner 1. plads, har opnået en 2. plads til Audi Cup, og er kommet langt i samtlige turneringer. Online skal man heller ikke klage. Her har han nemlig brillerede på Gfinity, og så vigtigst af alt – Sikret sig billetten til FIFA Interactive World Cup ved at vinde de 90 online kampe under kvalifikationen på PS3.

Lasse fik så, ligesom de andre deltagere, til opgave at vælge en coach, der skal hjælpe ham så langt hen i turneringen som muligt. Her har han valgt den tættere ven, og nu også den nye coach til hele Tricked eSports Fifa-afdeling, nemlig den rutinerede Kent ‘TalentKent’ Brylle.

Husk at der kan oddses på Lasse Bækkelund.

Det lykkedes os, at få os en snak med Kongen selv:

“Du er tættere på din VM-debut end nogensinde før. Hvilken tur forventer du?”

“Jeg forventer at det bliver fuldstændig overvældende. Dog skal jeg ikke lade oplevelsen tage overhånd, for jeg er dernede for at gøre en god figur samt vise det danske flag, men de ting vi kommer til at opleve, kommer helt sikkert til at være en bonus oveni.”

“Vi skal have et gæt fra dig. Hvor langt kommer du?”

“Det er meget svært at sige. Jeg prøver at opbygge en kæmpe selvtillid lige for tiden, så jeg ikke kommer til at være så nervøs dernede. Jeg håber virkelig at komme videre fra gruppen, så vil jeg være rigtig stolt af mig selv. Dog handler det også om at få den helt rigtige lodtrækning.”

“Hvordan har din forberedelse været?”

“Min forberedelse har ikke været så god. Meget skolearbejde har gjort, at FIFA’en har været klart i 2. række og til tider også i 3. række, men jeg har prøvet at få spillet så meget som muligt med mine 2 hold, og jeg føler at jeg har fået godt styr på begge trupper.”

“Hvilken rolle kommer Brylle til at spille?”kent og lasse

“Jeg håber Brylle kommer til at spille en større rolle end jeg selv tror. Han skal være der til at holde min mentalitet hvor den skal være, for på det punkt er han væsentligt klogere end jeg. Samtidig er det selvfølgelig også for at give ham en kæmpe oplevelse, så jeg har ikke taget ham med, for at han skal føre mig til sejr, men fordi at han kan forbedre mig på mine dårligste punkter.”

“Hvem kommer længst mellem dig og Agge?”

“Den er rigtig svær. Jeg kender ikke Agges form, men hvis han er i topform, så kan han jo slå alle i verden. Dog er FIFA 15 et meget random spil, så selvom man møder en meget dårligere spiller, så kan man sagtens ryge ud. Så for at konkludere, så synes jeg, at vi begge har hvad der skal til, for at gå videre fra gruppen, og når/hvis det sker, så er det måske marginalerne, som afgører hvem af os der kommer længst, men jeg håber det bedste for os begge.”

“Som det bliver nævnt mange gange, er dette dit første meget store event. Føler du dig klar rent mentalt?”

“Nej overhovedet ikke. Mit temperament koger over ved bare det mindste, så det er der Kent skal hjælpe mig de næste par dage.”

“Og så til sidst. Hvem bliver den nye verdensmester?”

“Jeg tror at verdensmesteren anno 2015 bliver Agge, Brian eller jeg selv.”

Oven på de ord, runder vi hermed af på optakten af Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, og i aften kan I glæde jer til at høre den lidt mere erfarende indenfor FIWC – Tidligere verdensmester, August ‘Agge’ Rosenmeier.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.