Frederik Fredberg blev kronet som vinder af Elgiganten FIFA Tour #3 i Kolding. Det kom dog tværtimod ikke som en overraskelse for Brøndby-spilleren.

Det betyder rigtig meget at slutte sæsonen af ordentligt. Personligt føler jeg selv, at jeg har haft en fantastisk sæson, og derfor betyder det meget at kunne slutte sæsonen af med et par titler, frem for at man tænker på, at jeg skuffede i Amsterdam.

Således indleder en meget glad og lettet Brøndby eSport-spiller Frederik Fredberg sit vinderinterview med at sige. Lørdag lykkedes det ham nemlig at gå hele vejen til Elgiganten FIFA Tour #3, og vi har nu indsamlet et par kommentarer fra turneringens bedste mand.

Sports-Gaming.dks billede.Trods den store begejstring var Fredberg dog ikke overrasket over, at det blev lige netop ham.

Jeg er ikke overrasket over, at jeg gik hele vejen. Det her World Cup-gamemode passer min spillestil rigtig godt. Man ved dog aldrig med et nyt gamemode. På forhånd havde jeg PrimeTurbo, Bækkelund og så mig selv som favoritter,” lyder det fra hovedpersonen, som i øvrigt var utrolig glad for at konkurrere i det forholdsvis nye gamemode.

Jeg synes, det var rigtig fedt at spille i World Cup-gamemode, da det er relevant pga. VM. Sammenlignet med FUT og H2H går det langsommere. Man kan rent faktisk forsvare i et spil, der ellers har gjort det umuligt at forsvare. Jeg havde spillet en del inden. Derfor er det rigtig fedt, at det ligesom betalte sig i sidste ende,” fortæller Fredberg, der til turneringen valgte at stille op med Brasilien og deres mange driblekonger.

Fredberg selv blev som følge af denne sejr hele 10.000 kroner rigere. I mellemtiden formåede hans gode kammerat og tidligere holdkammerat, Daniel ‘Dingo’ Kristensen, derimod også at sikre sig 3.500 kroner, gear fra Razor og ikke mindst en fornem andenplads trods manglende øvelse i VM-spillet. Det glædede Fredberg at se.

Sports-Gaming.dks billede.Det var fantastisk at stå overfor Dingo i finalen. Jeg var nærmest lige så glad for, at Daniel leverede en flot turnering, som det at jeg selv vandt. Hans præstation var langt mere imponerende end min. Han havde ikke spillet én eneste kamp i World Cup-mode, så det siger bare lidt om Daniels niveau.

Og hvem udelukker så, at de to venner ikke støder ind i hinanden igen snart?

Jeg håber helt sikkert på, at vi kan mødes i finalen mange flere gange i fremtiden. Det at stå i en finale er i sig selv fantastisk, men at spille en finale imod en af sine bedste kammerater er ubeskriveligt,” lyder det sidste ord fra weekendens vinder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.