Lasse ‘Kongen’ Bækkelund har store forventninger til de danske FIFA-spillere under dette års FIFA eWorld Cup. Læs her hele vores interview med den tidligere VM-deltager, der samtidig sætter ord på oplevelsen af at repræsentere sit land ved et VM.

Med under én uge til at FIFA eWorld Cup sparkes i gang har vi fanget den tidligere VM-deltager i form af Lasse ‘Kongen’ Bækkelund fra Team Liquid til en snak om årets vigtigste begivenhed.

Lasse Bækkelund formåede tilbage i 2015 at kvalificere sig til FIFA Interactive World Cup, som VM dengang gik under navnet med. Det er der ikke specielt mange, der får muligheden for, og for Liquid-profilens vedkommende føltes det da også ganske ekstraordinert.

Det er noget helt specielt at være til VM. Oplevelsen og selve følelsen af at være der er noget helt spektakulært – og jeg tror endda, det er endnu vildere nutildags. Agge og MJ (Marcus Jørgensen, red.) har dog begge prøvet det før, så det kommer formentlig ikke til at påvirke dem, som det påvirkede mig dengang,” fortæller Lasse Bækkelund på nostalgisk vis, imens han mellem linjerne råder Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen til at tage erfaringen fra sidste år med sig ind til turneringen. Marcuzo som han desuden har store forventninger til.

Sports-Gaming.dks billede.MJ er personligt min favorit. Han var den eneste (som jeg så), der var i nærheden af at slå Nicholas i Amsterdam, så hvis han har været i gang med at studere den kamp, så tror jeg, han har fundet nøglen til at vinde det hele,” lyder det fra fynboen, der også knytter en kommentar til August ‘Agge’ Rosenmeiers deltagelse.

Agge har rutinen og virker rigtig sulten. Jeg snakkede med ham i Amsterdam, hvor han sagde, at målet var at kvalificere sig til VM, og så var det dér, han skulle spille sin chance. Så jeg tror August sidder i den vildeste træningslejr lige nu med Adel, og jeg ved, at jo mere han vil det, jo større er chancen for, at det lykkes,” siger han.

Det er dog ikke blot de to danskere, som Bækkelund har en fidus til. Han tror nemlig også på henholdsvis engelsk-, argentinsk- og tysk succes.

Sports-Gaming.dks billede.Mine favoritter er MJ og Gorilla på hver sin side. Grunden til, at mine underdogs er de to vindere fra Amsterdam (Nicholas og Megabit), er, fordi at det sker så sjældent, at man vinder to turneringer i træk – og det tror jeg heller ikke sker denne gang,” lyder buddet fra Liquid-spilleren, der nu glæder sig til at overvære tre begivenhedsrige dage i London.

Sports-Gaming.dk er inviteret til London af EA for at dække turneringen på nærmeste hold – følg med live her på siden fra 2. august!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.