Gaming siden Gfinity bliver mere og mere populær indenfor eSporten. Især i Danmark, har der siden starten af FIFA 15 været rigtigt mange danske deltagere fra communitiet. En af dem er Lasse ´Kongen´ Bækkelund fra Tricked eSport.

Selvom der kun er gået 6 dage, samt ingen offline turneringer har været, har han alligevel vist sig gevaldigt frem i 2015 med først en anden plads i en af Gfinity´s mange turneringer og senest en 1. plads i gårsdagens online turnering. Samlet har han nu alene i disse to online-cups tjent 1500 danske kroner hjem. En fin start på 2015 fra fynboen må man sige.

Vi fangede også et par ord fra ´Kongen´:

“Du har fået en meget lovende start på 2015 på Gfinity, med en 1. og 2 plads efter kun en uge. Hvad betyder sejrene for dig?”

“Sejrene betyder rigtig meget for mig personligt. Det booster selvtilliden, og det holder én igang når der ikke er det største udvalg af hverken offline eller online turneringer i DK lige p.t.”

“Er forventningerne blevet forhøjet efter den flotte start?”

“Jeg håber på, at kunne hive nogle flere sejre hjem, samt få endnu mere international erfaring end jeg allerede har fået.”

Lassegfinity

Søger du udfordringer og har lyst til teste dig af mod gode Fifa spillere fra hele verden (Bl.a. Agge). Så opret dig på Gfinity.net

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.