Om under en uge står et stort antal deltagere klar i Bilka Skalborg for at kæmpe med i CULT Cola Aalborg Open, hvor førstepræmien lyder på hele 10.000 danske kroner. I dag er det blevet tid til at kigge nærmere på vores bud på top 5-8.

Køb billet til Aalborg Open lige her

 

8: Wahed ‘The-Kid’ Obayd – ECVisualize:

Når Wahed Obayd først er at finde helt nede på seed 8, så siger det i hvert fald noget om det kæmpe niveau, der er ved disse turneringer. Wahed Obayd fik sig et par års pause fra FIFA-scenen, men vendte stærkt tilbage i 2014 ved at være få centimeter fra at kvalificere sig til ESWC i Paris, da kun Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg stod i vejen for ham, og slog ham i en målrig finale. Derfor er der de seneste to år blevet lagt stor fokus på det store comeback, som han fik, men efterhånden kan man godt sige, at kampen om at komme tilbage i toppen for længst er blevet vundet, hvorimod at forblive på toppen kan blive en større kamp for The-Kid. I septembers viste han sig så til gengæld utroligt godt frem, da han gik hele vejen ved Danmarksmesterskabet i 2 mod 2 sammen med Mohamad ‘Bacha‘ Al-Bacha, men det blev ikke til de helt store resultater ved CULT Cola rækken sidste år, og derfor har vi hørt ham om forventningerne for dette års fire store turneringer:

Wahed julekalender

Wahed Obayd under ESWC Denmark i 2014, der desværre gik hen og tabte finalen til Lars Korreborg.

“Jeg går ind til alle tuneringer for at vinde selvfølgelig, men jeg har slet ikke spillet eller trænet nok, så jeg vil ikke være så skuffet igen, hvis jeg ikke vinder en. Jeg forventer en hyggelig tunering med masser af gode kampe og ellers bare at nyde dagen med vennerne. Hvis jeg skal have min første CULT Cola sejr, så kræver det hård træning. I mens jeg sidder og spiller CoD (Call Of Duty red.), så er der andre, der træner hårdt med FIFA, og hård træning betaler sig altid, så det er lidt selvforskyldt.  Jeg håber, at Bacha viser stabilitet og hiver den hjem, da han pt. nok er den spiller, der er i bedst form af deltagerne”, lød det fra The-Kid.

7: Lasse ‘Kongen’ Bækkelund – Intet hold:

Lasse Bækkelund var uden tvivl den dansker, der præsterede bedst ved de fire store Opens sidste år. I år er der til gengæld ikke blevet tid eller lyst til at træne lige så intenst med FIFA’en, og det resulterede også i, at den tidligere FIWC-deltager valgte ikke at forlænge sin kontrakt med Tricked eSport. Derfor er der mere frihed til Bækkelund, og om det så kommer til at påvirke ham, er det helt store spørgsmål:

agge og lasse

Der var fyldt op med medier ved FIWC i München, hvor Lasse Bækkelund deltog. Det kan meget vel tænkes at han nu har brug for lidt plads væk fra rampelyset.

“Jeg har ingen forventninger. Jeg glæder mig bare til at se alle gutterne igen! Det giver bestemt bedre mening for mig, at jeg ikke skal ud og præstere for et hold, intet pres og ingen stress. Der skal gå rigtig meget rigtigt for at jeg skal gå hele vejen. Jeg skal i hvert fald lære at score på mine chancer, det kunne være sjovt. 

Jeg har ikke rigtig fulgt med i commuitiet, men så vidt jeg ved, er det Al-Bacha, Pilm, Zimme og Erikzzon, der kommer til at kæmpe om titlen. Jeg håber dog, at Gass går hele vejen og at Kent formår at få et point i denne omgang.

Jeg tror, at Zimme vinder. Ellers kunne det være pisse fedt, hvis jeg fik min 3. Aalborg Open sejr”, lød det fra den ikke særligt forventningsfulde Lasse Bækkelund.

 

6: Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg – Wicked Gaming:

Lars Korreborg er en af de bedste FIFA-spillere i Danmark, og det kan ingen tage fra ham, men sommetider virker det som om, at han ikke helt selv ved det. Når troen på ham selv er det rette sted, og når PrimeTurbo får lov til at spille sit eget spil, så skal hans modstandere stå mere end tidligt op på dagen for at have en jordisk chance. Det har vi førhen set, bl.a. ved seneste Danmarksmesterskab, hvor Lars Korreborg kunne takke ja til en 2. plads. En 2. plads blev det også til ved Aalborg Open for to år siden, men ved sidste års fire CULT Cola turneringer rakte Lars Korreborgs stærke spil til gengæld ikke længere end en 4. plads ved Copenhagen Open, og derfor burde han være meget opsat på at få sin første Open sejr:

Lars Korreborg og Jesper Prang spillede sig sammen frem til en 3. plads ved Elgiganten Cup, men nu skal de igen se frem til at være konkurrenter, og kæmpe om hver deres sag.

Lars Korreborg og Jesper Prang spillede sig sammen frem til en 3. plads ved Elgiganten Cup, men nu skal de igen se frem til at være konkurrenter, og kæmpe om hver deres sag.

“Jeg forventer, at det som sædvanlig bliver en god turnering, hvor der nok skal komme nogle spændende kampe med store spillere, og forhåbentlig også nye spillere, så jeg ser meget frem til turneringen. Jeg forventer ikke det store til turneringen, da jeg simpelhent ikke har kunne finde fodfæste i FIFA 16, men jeg vil da prøve alt jeg kan, hvor jeg også forventer drengene fra Wicked Gaming præsterer på højt niveau. Jeg glæder mig utrolig meget til at følge dem og coache dem til sejr. Jeg forventer minimum en kvart fra Dingo og Fredberg samt at alle fra holdet går videre fra 2 gruppespil. Jeg tror ikke, at jeg vinder en CULT Cola Tour turnering, men rammer jeg dagen og har et heldigt bracket, så når jeg langt til jeg møder en med lidt niveau, hvor jeg så nok vil få det svært. Jeg tvivler på, at jeg kommer i top 8 på ranglisten, så jeg kommer til finale-turnering. Jeg vil dog forsøge at gøre det så godt jeg kan”, udtalte Wicked-spilleren, der havde følgende bud på en top 3:

“1. Mohammad ‘Mo’ Al-Bacha: Verdens 3. bedste FIFA spiller lige i øjeblikket, og jeg bliver overrasket, hvis han ikke vinder, nu når Agge ikke kommer
2. Jesper ‘Pilm’ Prang: Danmarks 3. bedste spiller, og den eneste reelle udfordrer i Danmark til Al-Bacha udover Agge.
3. Magnus ‘FifaMagnus’ Larsen: Magnus kommer til at overraske, hvis han tager sig sammen og holder ro på spillet, hvilket jeg tror på han kan, og så bliver han top 3.”

5: Carl Emil ‘Carly’ Lindblad – Clan eSpuma:

Carl Emil Lindblad er muligvis det største talent på den danske FIFA-scene, og ligesom han brugte sidste års Opens til at vise sit store talent frem til communitiet, så skal han i årets udgave af CULT Cola-rækken vise, at presset på ham ikke kommer til at forhindre hans resultater, samt at han endnu en gang kan skabe store resultater ved disse Opens.

Carly endte på en 3. plads ved seneste CULT Cola turnering, efter at han slog Lars 'PrimeTurbo' Korreborg i bronzekampen. Kredit: Linde Visuals

Carly endte på en 3. plads ved seneste CULT Cola turnering, efter at han slog Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg i bronzekampen.
Kredit: Linde Visuals

Vi snakkede med eSpuma-spilleren og hørte nærmere om hans forventninger forud for turneringerne:

“Målsætningen er lige umiddelbart at komme i top 8 på leaderboardet. Det er svært at sætte en præcis målsætning for alle turneringerne, da mange ukendte faktorer kan spille ind. Min målsætning til Aalborg Open må også være at komme i top 8. Jeg har ingen idé om hvem, der kommer til at skuffe. Jeg tror at spillere som Sebastian Mysager og Anders Dammand kan overraske. Som jeg lige kan se, spiller de urealistisk meget og deltager i ca. 2-3 buy-in turneringer om dagen. Jeg tror at eSpuma kommer til at klare sig rigtig godt. Jeg regner med at man vil se både Bank, Magnus og mig selv i top 16 (NyrnZ og Marcus deltager ikke)”, fortalte Carly omkring sine forventninger.

 

Dermed slutter dagens artikel. Husk følge med i morgendagens artikel, hvor vi kigger nærmere på de største favoritter ifølge os – nemlig seed 4-1.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.