Det er ikke mange dage siden, at FIFA Team Nordsjælland offentliggjorde på deres facebook side, at holdet lukker ned. De udtalte således på deres facebook side: dav

 

Dette vil nu sige, at der er en del spillere, som står uden hold, og vi har fået fat i holdets helt store profil, Johan “Gass” Christensen, omkring hvad det giver ham af muligheder i fremtiden.

Til at starte med, så vil jeg gerne sige tak til FTN, og de spillere som var en del af holdet, og ønske dem alt held og lykke i fremtiden. Mine muligheder i fremtiden er vel, at komme i kontakt med et nyt hold, eller måske forsøge med mit helt eget FIFA Team. Da Frederikshavn ligger langt væk fra hvor jeg bor, så var det også svært, at komme til de samme stævner som resten af mine kammerater i FTN. De ligger som jeg med sikkerhed vil deltage i bliver nok i Jyllandsområdet samt DM. Eftersom holdet nu er stoppet, så kan jeg nu sætte fokus på mig selv som individuel spiller. Det skal ikke være noget hemmelighed, at mine online resultater har været svingende, men mener selv, at jeg er en god offline spiller. Om ikke så længe, så skal jeg forsøge, at forsvare min titel ved Dan’s poolhall series finalen i Aalborg. Konkurrenterne er niveau mæssigt noget højere i år, men jeg tror på, at det kan lade sig gøre. Mit mål er, at komme på SG ranglisten igen inden året er omme. 

Det bliver spændende, at se om Johan finder et nyt hold snarest muligt, eller om han måske vil starte sit eget.

De andre spillere, som nu er uden et team er:

Abdullah “MansourDK” Mansour
Mohammed “Moha98_” Hayatle
Zlatko “Zako_” Popovic
Lasse “InSaNe97_DK” Sørensen
Ali “Khattab_1293” Khattab

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.