I går havde vi fokus på storholdet Tricked eSport, og bag lågen i dag ser vi på endnu et team. Denne gang er det FIFA Team Nordsjælland, som tidligere hed Los Morros, som på det seneste har hentet spillere som Johan ‘Gass‘ Christensen og Ali Khattab. Ved afgange har Yassin Khadim forladt holdet i denne måned. Vi har fået en snak med manager Zlatko ‘Zako‘ Popovic:

 

“Hvordan er året 2014 gået for FIFA Team Nordsjælland?”

“Det har været ok meget fart på, vi valgt først og fremmest at lave det gamle ‘Los Moros’ om til det nuværende FIFA Team Nordsjælland. Så der har været lidt arbejde med et nyt logo og finde sponsor.  Så har der også være gang i svingdøren på holdet. Vi har fået nye spillerere ind, Lasse, Johan, Ali og jeg. Men generelt har det været et fint år og noget vi kan bygge videre på, især Ali har været god med de forskellige turneringer han har vundet.”


Hvilke præstationer er I specielt stolte over?”

“Tja, vi har ikke som hold vundet rigtig noget i år. Der har været meget arbejde med holdet og spillere. Men vi kan da nævne Alis turneringssejre og Johans flotte placering i dette års DM.”

Hvad er forventningerne til næste år? Hvad satser I på at vinde?”

“Jamen jeg tror ikke vi har nogle specifikke turneringer hvor vi har sat os for at få en sejr.
Jeg tror vi vil vinde eller nå så langt som muligt i alle de turneringer vi stiller op til og jeg er tror da også vi får at se en af vores spiller løfte trofæet til en turnering eller to.”

“Hvor tilfreds er du med truppen som den ser ud nu? Kommer der ændringer i 2015?”

“Vi er blevet mere og mere tilfreds med holdet. Alle spiller forbedre sig fra gang til gang og alle vil prøve at gøre et godt indsats. Niveau-mæssigt syntes jeg vi har ramt en god blanding hos spillerne. Nogle af spillerne kan være med i toppen af turnering og så har vi andre som kan agere som underdogs og drille andre spillere til turneringer. Så overordnet er jeg tilfreds med holdet og den retning vi bevæger os.
Mht. ændringer, jamen så leder vi altid efter nye spillere som kan være med til, at bidrage til holdet både resultat-mæssigt. Men også spillere som kan være med til at forbedre sig selv og holdet generelt.”

“Hvilket team har forstærket deres trupper bedst?”

“Det vil nok være dumt hvis man ikke nævner Chiefs! De har formået at lave et nærmest drømmehold med de spiller de har fået ind. Dog er det noget som kommer til, at gaven FIFA scenen i Danmark hvis alle disse spillere kommer til, at gør et stykke arbejde i udlandet også!”


“Hvilket team har gjort det allerbedst i år?”

“Jamen jeg vil nok fremhæve Tricked. Selvom de har måtte give slip på Barnewitz, så skal man fremhæve at de har formået at hente Bækkelund ind. Samt selvfølgelig Suits præstation i at nå til VM med Agge.”


“Hvilket team har skuffet?”

“Desværre er det ikke lige noget der er fulgt nøje med i. Generelt syntes jeg at alle hold arbejder om det samme, som er at få spillerne oppe på et top niveau så de kan konkurrere i turneringer. Noget som jeg tænker vil gavne FIFA Danmark i sidste evn, da det kan give større opmærksomhed på os alle.”

 

Følg med i morgen, hvor vi kigger på noget helt andet i forhold til de tidligere afsnit af julekalenderen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.