Nicklas ‘Niller‘ Stensgaard leverede i lørdags en rigtig pæn præstation ved Pricerunner Cup, hvor han var at finde i slutspillet, og nu har Clan eSpuma så belønnet ham ved at give ham en plads på holdet.

Vi kan ikke sige, at vores FIFA afdeling bliver mindre – tværtimod! I dag er vi utroligt glade for at byde endnu en spiller velkommen, nemlig Niclas “Niller” Stensgaard.
Nicklas har spillet fremragende det sidste stykke tid, og var til sit første event i sidste weekend – nemlig Pricerunner Cup. Her formåede han at blive en del af Top 16! Og han kommer ikke til at sidde stille specielt længe, da hans næste event bliver CULT Cola Aarhus Open d. 29/3, og senere på året vil han også være at finde til Audi Cup i Köln hvor vores anden spiller, Marcus “Kok” Gam også vil være tilstede! Vi hos eSpuma, ønsker Nicklas “Niller” Stensgaard velkommen til vores barakker!

Sådan lød det i en meddelelse fra Clan eSpuma da Nicklas ‘Niller‘ Stensgaard blev præsenteret som den nyeste spiller i en trup, som efterhånden ser rigtig spændende. Udover Niller finder man også talentet Marcus Gam Kok, som sammen med rutinerede kræfter i Jacob ‘Kragefucz‘ Kragelund og Christian Corell udgør et hold med både talent og rutine, og disse personer så Niller frem til at arbejde sammen med:

“Jeg har haft en god snak med  manager Nick Apel om ambitionerne og forventningerne til holdet. Med holdkammerater som Jacob, Marcus og Cristian, så er det svært at sige nej. Min plan er at forbedre mig som spiller og præstere til de events jeg deltager til. Forventningerne er at spillerne leverer til de store events og vi spiller noget godt FIFA. Niveauet er højt på holdet. Jacob og Cristian er de mere erfarne på holdet,  da de besidder lidt højere niveau. Marcus og jeg har ikke den store erfaring eller store liste med sejre endnu, men vi indbærer begge et stort potentiale.”

Dermed bliver det spændende at se, om manager Nick Apel vil fortsætte i samme stil med at hente spillere, der præsterer til turneringerne i forhold til hans tidligere stil med satsning af ukendte folk, der præsterer til forskellige LANs rundt omkring i landet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.