I den seneste tid har der været arbejdet hårdt i kulissen hos Los Moros, som nu skifter navn til FIFA Team Nordsjælland. En af de markante ændringer på holdet er, at de udvider horisonten i forhold til nye spillere. Los Morros var et hold, hvor der kun var plads til spillere med anden etnisk baggrund end dansk, men med skiftet til FIFA Team Nordsjælland vil man begynde at søge spillere i hele landet uanset baggrund. Zlatko Zako’ Popovic, som var med til at arrangere Exclú turneringen 12. januar i København, er første nye mand på FIFA Team Nordsjælland. Han er tilbage på FIFA scenen efter et par års pause, og hans engagement vil helt sikkert blive en gevinst. Vi har taget en snak med Abdullah ‘MansourDK‘ Mansour om ændringerne på holdet og om ambitionerne i fremtiden:

Det har åbnet døren for os, da vi først og fremmest ikke kun kan tilbyde spillere af anden etnisk baggrund, men også over hele landet. Med hensyn il siden vil der være mere aktivitet og der vil blive skrevet om de forskellige spillere, når vi evt. deltager i forskellige turneringer. Derudover vil vi prøve at få skaffet trøje sponsor, som vi desværre ikke har haft held med indtil nu. Vi er her ikke kun for at hygge, men også for at være med på topplan. Det image synes jeg vi allerede har vist til FIFA Team Turneringen hvor vi fik en fin 2.plads. Dog har vi forhåbninger om at indtage førstepladsen til næste FIFA Team Turnering.”

Abdullah var også inde på ankomsten af Zlatko ‘Zako’ Popovic og hvad vi ellers kan forvente af nye spillere:

” Zlatko har været inaktiv et godt stykke tid, men nu har han selv meldt sig på banen og vist stor interesse for FIFA. Han har allerede for kun en uge siden været med til at arrangere en offline FIFA-turnering, som gør, at han er lidt mere erfaren end os andre og derfor kan bidrage med en masse til holdet og community. Vi vil altid holde øje med FIFA scenen til punkt og prikke. Her er der også tale om spillere, som har potentiale og kan udvikle sig på længere sigt.

FIFA Team Nordsjælland består nu af:

  • Abdullah ‘MansourDK’ Mansour
  • Yassin ‘Yassin-2400′ Kadim
  • Cem ‘Neymar1997′ Karamese
  • Mohammed ‘MoMadridista98′ Hayatle
  • Hadi ‘Vip-Ultra’ Güngördü
  • Zlatko ‘Zako’ Popovic
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.