De danske Fifa spillere bliver ved med at dominere på den internationale scene. Især i går blev der vist topklasse spil fra en masse danskere, i henholdsvis Audi Cup kvalifikationen og på Gfinity.

Hvis vi skal starte med Audi Cup kvalifikationen til den tyske turnering, hvor 1. præmien er en Audi A3, blev der for alvor vist magtdemonstration fra danskerne. I semi-finalen, havde vi hele tre danske spillere med, i form af Mohamad Al-Bacha, andreasteam og Peter ´KongMoelgaard´ Mølgård. Al-Bacha og KongMoelgaard mødte hinanden i den ene semi-finale. Sidstnævnte KongMoelgaard gik her videre til finalen. I den anden semi-finale slog andreasteam en tysker ud, og dermed havde vi to danskere i finalen. Kampen mellem KongMoelgaard og andreasteam blev en rigtig tæt en af slagsen, men i sidste ende kunne Kongen tage sejren, og sikre sig en billet til deres fornemme turnering nede i Tyskland med store præmier. Vi fangede også en meget glad Peter efter kampen:

“Først og fremmest tillykke med pladsen til Audi Cup. Hvilke følelser går gennem kroppen nu?”

“Mange tak! Jeg er helt oppe og ringe! Jeg har haft nogle rigtigt dårlige FIFA 15-måneder på det sidste og har knoklet med at finde den rette formel, så det er en kæmpe forløsning at vinde i dag, efter jeg har kunnet ane fremskridt på det spilmæssige de sidste dage!”

“Med to sejre og en uafgjort lignede det en sikker sejr i finalen. Hvor presset følte du dig gennem kampene?”

“I første kamp følte jeg mig rimeligt komfortabel, men jeg troede, at jeg var ved at smide det væk i kamp 2, hvor han skiftede taktik og spillede langt mere frit, men jeg lykkedes med at komme tilbage og fik det heldigvis afgjort til min fordel i kamp.”

“Hvad er dine forventninger i Tyskland? Går du efter sejren?”

“Selvfølgelig, går jeg efter at vinde turneringen, men jeg er da heller ikke i tvivl om, at der er mange spillere kvalificerede, som i øjeblikket er bedre end mig – der er dog lang tid til turneringen finder sted, så forhåbentligt kan jeg få det indhentet inden da ved at give den en skalle med forberedelserne.”

Fra Audi Cup til Gfinity, og fra den ene konge til den anden, fik Lasse ´Kongen´ Bækkelund hivet endnu en sejr og 1000 kroner hjem på Gfinity, og eftersom det var den danske FIFA scenes dag, fiskede Paro også op med en pragtpræstation ved at nå helt til semi-finalen.

Vi fik også fat i endnu en konge, nemlig Lasse Bækkelund:

“Du har nu endnu engang vundet en turnering på Gfinity. Har online sejrene på Gfinity den samme store betydning for dig, efter du nu er gået hele vejen et par gange? Eller bliver du nødt til at sætte nye mål for dig selv i online Fifa i den kommende fremtid for at overgå dine hidtil store præstationer?”

“Det er lidt svært at svare på. Jeg vil rigtig gerne vinde hver gang, fordi alle turneringer betyder lige meget, men alligevel begynder jeg, at sætte nye mål for de kommende turneringer. I nogle turneringer bruger jeg uvante opstillinger som styrker min offensiv, og nogen gange prøver jeg, at gå igennem en turnering uden, at lukke mål ind, men dette er også rigtig farligt. Jo flere sejre jeg hiver hjem, jo større forventninger kommer der fra mig selv af, og det bryder jeg mig ikke om”

Husk at der i aften er Sports Gaming Plus turnering.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.