I weekenden blev der afviklet Audi Cup 2015 på Landsknecht Hotel i Hennef. De fleste spillere havde kvalificeret sig gennem en af de mange online-kvalifikationer. Hele 11 danskere havde kvalificeret sig til eventet. Fredagen startede ud med en 2mod2 turnering, hvor det endte med stor dansk succes. Du kan læse mere om 2mod2 turneringen her. Store udenlandske navne var mødt op til både 1mod1 og 2mod2 turneringen. Navne som Steven Van de Vorst, Erhan Kayman, Marvin Hintz og VM-deltageren Jonathan Seri var alle mødt op, og var klar til at kæmpe om den store hovedpræmie som var en Audi A3. Lørdag startede gruppespillet i 1mod1 turneringen, og her endte 9 ud af de 11 danskere med at gå videre.


I gruppespillet måtte vi allerede sige farvel til Mohamad ’Mo’ Al-Bacha, som ikke rigtig havde nogle marginaler med sig, og røg ud på en dårligere målscore end 3. pladsen. Vi måtte desværre også sige farvel til Kent ‘TalentKent’ Brylle som endte som 4. plads og samlede 5 point sammen, men det var desværre ikke nok.

I 1/64-dels finalerne havde vi som sagt 9 deltagere tilbage. Her endte 6 ud af de 9 danske deltagere med at gå videre. Det blev et farvel til Hassan ’HassanPlayer’ Al-Saraf, Masi Elghawi og meget overraskende måtte vi også sige farvel til Copenhagen Wolves spilleren Daniel Barnewitz, som røg ud til en anden dansker, nemlig Jesper ’Pilm’ Prang.
I 1/32-dels finalerne havde vi 6 spillere tilbage. Her måtte vi sige farvel til Nicklas ’Niller’ Stensgaard. De resterende 5 danskere havde klaret deres kampe uden problemer.

Vi var nået til der hvor det var sjovest, og her gik alle danskere videre til 16-dels finalerne. Den mest intense kamp var nok Lasse Bækkelunds kamp mod en hollænder ved navn Bryan Hessing, der prøvede at gøre spillet mere psykisk, da han jublede som en galning hver gang han scorede, og hvis Lasse skulle kunne holde ham igen, skulle han selv kunne håndtere det pres som han var på. Hollænderen valgte at juble på nogle måder som var lidt over grænsen, blandt andet ved at juble lige oven i ansigtet på Lasse. Turneringsarrangøren havde ikke noget at sige, og de fortsætte kampene. Lasse vandt den første kamp 2-0. Den anden kamp endte ud i straffesparkskonkurrence efter den var blevet 2-2 i ordinær tid, men her måtte Lasse desværre lede et nederlag, men som man nok ved er straffesparkskonkurrencer ikke baseret på færdigheder, men måske mere held. Vi var nået til den sidste og afgørende kamp, som ville afgøre om Lasse skulle videre til kvartfinalen. Kampen bølgede frem og tilbage. Lasse førede 2-1 indtil det 90 minut, men her kom hollænderen igen og scorede på et hovedstød. Vi var nået ud i ekstratid, og her viste Lasse hollænderne hvorfor han er en klassespiller, ved at score i det 109. minut. Lasse valgte klogt nok at prøve at trække tempoet ud af kampen, men med så stort et pres fra publikum, er det ikke helt nemt, men Lasse viste overskud og spildede tid resten af kampen, og endte med at vinde den afgørende kamp med cifrene 3-2.
Her skulle vi desværre sige farvel til to andre danskere i form af Jesper ‘Pilm’ Prang og Peter ’KongMoelgaard’ Mølgaard, der røg ud til henholdsvis Lasse’s 2mod2-partner, Diego Campagnani, og Peter måtte desværre lede et nederlag til Ali Riza på 2-1 i samlede sejre, efter der havde været kæmpe problemer med at få færdigspillet kampene, da en person blev ved med at trykke på PS-knappen på controlleren, så den gik ud i hovedmenuen, og derefter kunne de ikke fortsætte kampen. Peter tabte den afgørende kamp på straffespark, med cifrene 7-8, og dermed var han ude af Audi Cup 2015.

I kvartfinalen stod Lasse over for Peter’s overmand, og her endte Lasse med at vinde stensikkert 2-0 i samlede sejre, og her havde Lasse ingen problemer. I den anden kvartfinale havde vi et dansk clash. Her skulle Lars ’PrimeTurbo’ Korreborg og Wahed ’The-Kid’ Obayd møde hinanden. Her vandt Lars den første kamp med cifrene 4-1, og derefter endte Lars med at tabe den 2. kamp på straffespark, efter den var endt 0-0 i ordinær tid. I den 3. og afgørende kamp trak Lars det længste strå og vandt kampen 2-0. Storspilleren Erhan ’DrErhano’ Kayman og Marvin ’Baba’ Hintz var begge to gået videre til semifinalerne.

I semi-finalerne viste vores to danske favoritter igen hvor højt niveauet er herhjemme i Danmark, og skulle dermed efter de to sejre i finalen mod hinanden. Lars stod over for den tyske storspiller Erhan ‘Dr.Erhano’ Kayman. Lars vandt den 1. kamp 2-1, efter den var endt 1-1 i ordinær tid, og i den anden kamp vandt han 2-0. Han har altså klar til finalen! Lasse stod over for Marvin ‘Baba’ Hintz, hvor Lasse sejrede 2-1 i samlet antal sejre, hvor der efter den 1. kamp var kæmpe diskussion omkring det at spille på to forskellige skærmstørrelser. Lasse mente at hans spillere reagerede meget langsommere end Marvin’s og dermed havde Marvin en kæmpe fordel, da hans spillere som sagt reagerer hurtigere. I denne kamp tabte Lasse med cifrene 5-2. Lasse valgte at klage til admins, og det endte med at de spillede begge to på én skærm. I anden kamp kom Lasse stærkt tilbage, og beviste at han havde en pointe omkring det med skærmstørrelserne, og vandt 4-2. I den sidste og afgørende kamp gjorde Lasse arbejdet færdigt og vandt 2-0. Han var altså også finaleklar! Der var lagt op til dansk clash i finalen.

I finalen stod Lars Korreborg mod Lasse Bækkelund. Der skulle spilles om en Audi A3. Man husker nok her tilbage til Pricerunner Cup, hvor Lasse gik hen og vandt 7-1 i finalen, og denne gang var det revanche tid for Lars, der vandt kampen 4-0 og så kunne han efter meget besvær med at kvalificere sig, vise at hans offline niveau er væsentligt højere end online i år.

Stort tillykke til de to finalister, der begge stod tilbage med smilet på læberne, samt alle andre danskere, der havde sikret billet til Köln de seneste måneder. Det har været spændende at kunne følge med i hele forløbet her på siden, og vi runder nu af med et interview med vinderen, Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg:

“Stort tillykke med sejren. Hvor meget betyder en turneringsejr som denne for dig?”

“Turneringen betyder utrolig meget da jeg troede på Lasse ville vinde turneringen fra start. Det blev til den første “internationale turnering” jeg vandt og jeg håber der kommer flere.”

“Der er ingen tvivl om at der var nok topspillere til stede. Havde du nogle problemer med dem på din vej til finalen?”

“Det var fyldt med topspillere. Top 5 i både Tyskland, DK, Italien og Holland bl.a. Erhano, Savas, Wahed og vores FIWC deltager Lasse. Utrolig svære modstandere og ingen tvivl om at turnering var af ekstrem højt niveau. Flere tidligere FIWC og ESWC spillere, som stadig har et meget højt niveau, så utrolig svært.”

“Vi går udfra du er ganske tilfreds med hele weekenden. Hvordan var turen? Noget du kunne tænke dig skulle ske igen?”

“Turen var rigtig hyggelig. Masser af action, lidt drama, ekstrem Fifa til kl. 05:00. Vi havde det helt fantastisk og jeg vil takke alle danske spillere der var med (self. også Camilla) for en fantastisk tur. Håber vi kan gøre sådan noget igen”

 

Allerede D. 17. maj er vi klar til at følge endnu en international turnering, og den skal nok overgå samtlige dækninger på Fifa turneringer gennem årene, når vi tager turen til München for at give jer nyheder på nærmeste hold fra VM i FIFA (FIWC)!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.