Finalen i FIFA Teams Challenge er netop blevet afholdt mellem to af de største FIFA-teams i Danmark. Duellen stod mellem amatørholdet FIFA Team Midtjylland og Danmarks p.t. eneste professionelle FIFA-hold, tRICKED eSport. Duellen skulle vise sig at blive en anelse mere ensidig end hvad man kunne have forudset – tRICKED endte nemlig med et “clean sweep” – en 8-0 sejr. Vi har talt med manager Peter ‘PMvejle’ Møldrup omkring deres sejr.

“Først, tillykke med sejren. Havde du regnet med så stor en sejr?”
“Ja, jeg så os som store favoritter til at vinde FIFA Team Challenge og mine drenge gjorde det fantastisk ved at gøre det på sådan en dominerende måde!”

“Har I allerede nu en forventning om sejr næste år?”
“Jeg ved ikke hvor vi står til næste år endnu, da der sker meget nyt i FIFA scenen hele tiden, så det er ikke noget jeg kan sige i dette øjeblik.”

“I virker som Danmarks stærkeste FIFA Team. Kan I gøre mere for at forstærke holdet?”
“På nuværende tidspunkt ser jeg os som det stærkeste hold i hele Skandinavien og jeg føler ikke, at vi skal lave nogle ændringer, når de gør det så godt! Men lige nu mangler vi stadig at udfordre Agge og de andre i toppen af Danmark ordenligt, men jeg tror at de alle sammen er klar på opgaven og klar på at forblive dominante!”

Vi har desuden haft fat i turneringsmanager Mads ‘HomeZ’ Holm, der desuden er spiller/vice-manager for FTM og hørt hans tanker omkring hele turneringen.

“Har det været en tilfredsstillende turnering?”
“Vi synes turneringen har været rigtig god. Det hele har forløbet som det skulle, og vi kan kun være glade for, at folk som Sports-Gaming.dk laver sådanne turneringer for communitiet.”

“Følte du, at det var de rigtige sejrsherrer?”
“Sejren I finalen viser selvfølgelig en stor klasseforskel. Dog gjorde vores spillere det godt, med et par enkelte sejre mod Tricked.” (i bedst ud af 3, red.)

“Hvem forventer du noget af i næste udgave?”
Det er svært at sige hvem man forventer noget af, da vi ikke aner noget som helst om, hvordan holdene ser ud om et år. Jeg forventer selvfølgelig at vi kommer til at gøre god figur igen, og måske endda tage titlen.”

Dette konkluderer altså årets udgave af FIFA Teams Challenge. Var det den rigtige vinder?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.