Selvom det vrimler med talentfulde spillere herhjemme, er det jo tilladt at hente udenlandske spillere hjem, og lige præcis det, har FIFA Team Fyn gjort for første gang, ved at forstærke deres trup med den svenske spiller, Emanuel ´Xit´ Svanung.

Xit har i en længere årrække leverede fine præstationer i sit hjemland, Sverige, men havde et skidt og uheldigt FIFA 14, hvor det ikke blev til det store. I hans gode tid blev det dog til en masse fornemme placeringer blandt andet tilbage i FIFA 13 til Virgingaming Challenge Series i Las Vegas, hvor han formåede at komme til 4. runde indtil han mødte sin svenske landsmand, Ivan ‘BorasLegend’ Lapanje, som senere vandt hele turneringen med kæmpe præmiepuljer. Derudover kan han prale af to 5. pladser til det svenske Fifa mesterskab, samt en 2. plads til Aftonbladet E-Football Challenge.

Nu har han så til gengæld rejst sig op igen, har haft en god start på FIFA 15, og håber på han kan starte på en frisk hos Fynboerne.

“Det er første spiller med udenlandsk pas vi har i truppen, så det er lidt specielt på den gode måde. Vi får en spiller der har præsteret på et rigtig højt niveau og spillet op med de bedste i Sverige, som også er nogle af de bedste i verden. Det var faktisk ham selv der kontaktede os, og før det havde vi ikke tænkt på at forstærke os med spillere som ikke var danskere, men da muligheden bød sig, blev vi hurtige enige med Emanuel om at dette samarbejde er det helt rigtige for begge parter”Fortæller Mads Grønmar fra FIFA Team Fyn.

Vi bød også Emanuel Svanung selv velkommen ind i Fifa communitiet, og spurgte ind til hans forventninger på den danske Fifa scene:

“Hi and thank you! I am very happy to be a part of danish esport , in my eyes its seems very big and intersting. For me as a player I have no experience about this things. It feels like another great step for me. First my new facebook page and then this. This give me a feeling xit is back on track, after a bad last year. My main goal is qualify for the swedish sm. But I hope I can get new experience and give some experience to my new teammates. My goal for the team is the same as for myself,i want to be the best.”

Vi glæder os til at følge den nye svenske signing, og se om hans niveau er det samme herhjemme i Danmark.

FIFA Team Fyn´s trup ser dermed således ud:

  • Mads ‘Pitbull‘ Grønmar
  • Peter ‘KongMoelgaard‘ Mølgård
  • Robin Bangsø
  • Claes ‘CH66DK‘ Hansen
  • Casper ‘Cjuul‘ Christiansen
  • Kent ‘TalentKent‘ Brylle
  • Andreas ‘Andy‘ Kirstein
  • Emanuel ´Xit´ Svanung
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.