Endnu en dansker kan nu se frem til at pakke kufferten og tage turen til Køln når det går løs til Audi Cup efter gårsdagens kvalifikation til den store turnering, hvor hovedpræmien er en Audi A3.

Det er ikke et sjældent syn, at Audi Cups kvalifikationsturneringer er proppet med danske spillere, og i aftes var absolut ingen undtagelse. Således var spillere som Anders ‘MrSuit‘ Bollerup, Mads ‘Nyrnz‘ Nyrnberg, Mohamad Al-Bacha, Marcus Jørgensen, Andreas ‘Andy‘ Kirstein og Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg alle mødt op til aftenens kvalifikation, og igen var det med stor dansk succes.

Turneringen blev holdt med slutspil hele vejen, og ved kvartfinalerne var næsten alle danskere stadig at finde i turneringerne, udover Nyrnz og MrSuit, der røg ud til den senere finalist, MM20697 fra Kroatien. Semifinalen bestod dog blot af to danskere, som samtidig endte med at skulle op mod hinanden i denne runde. Dette blev en yderst tæt affære, hvor Al-Bacha med 5 minutter igen brød igennem og vandt over Primeturbo, som efterhånden har forsøgt at kvalificere sig op mod 10 gange uden det fornødne held til at gå hele vejen.

Finalen nåede dog aldrig at blive en tæt affære, da Al-Bacha med cifrene 6-3 og 5-1 aldrig for alvor nåede at blive presset i kampen om billetten til Køln. Hovedpersonen var dog også yderst tilfreds da vi snakkede med ham:

“Hej Mohamad. Tillykke med kvalifikationen til Audi Cup. Hvor glad er du for at være kvalificeret?”

“Det kan ikke beskrives. Jeg er faktisk helt vildt overrasket over at jeg kunne gå hele vejen, da jeg også mødte Primeturbo på min vej, der er en klasse spiller. Så jeg kan ikke være andet end helt vildt glad”

Og netop din kamp mod Primeturbo var utrolig tæt. Var det fortjent, at du vandt?”

Jeg starter med at komme foran to gange i den første, hvor jeg bare brænder en hel del chancer, jeg tror den endte 2-1 til mig. Anden kamp er også tæt, hvor jeg scorer i 86. til 5-4, og så to minutter efter har han et skud med Kompany (heldigvis) to meter fra mål hvor han brænder, men jeg ville sige at jeg fortjente det faktisk. Jeg har meget godt tag på Lars, når vi spiller, hvor det virkelig gælder, men jeg ville stadig sige at han er en bedre spiller end mig.

I finalen så du ikke umiddelbart ud til at have problemer. Var det så let, som det så ud?”

“Det var en kamp hvor jeg starter dårligt ud. Jeg starter med en defensiv mentalitet, og derefter skifter til en balanceret, og derefter kommer Messi bare i gang og laver 4/5 mål. Derefter lukker jeg 3 dumme mål ind og scorer lige til 6-3. I den anden kamp vidste jeg godt, hvad han ville, og så spillede jeg bare klogt, hvor han bare løb frem, og dermed endte den også 5-1 i den anden, så man kan godt sige at det var lidt let, pga. han var nødt til at komme frem og den blev spillet på mine præmisser.

Hvad er dine forventninger til Audi Cup? Går du efter hovedpræmien?

Jeg forventer et meget fedt event, og en fed atmosfære, da der er meget gode spillere med (herunder Agge), så jeg kan ikke andet end at glæde mig. I forhold til placering osv., så tror jeg at hver eneste kamp bliver rigtig svær, da jeg slet ikke har noget erfaring offline, men selvfølgelig ville jeg gå efter at vinde hver eneste kamp – dermed ville det også betyde at jeg går efter hovedpræmien, men jeg forventer slet ikke at jeg vinder.

Mohamad Al-Bacha har længe vist et meget pænt niveau, når det har drejet sig om online turneringer. Lørdag 28. februar skal Al-Bacha dog på en meget større prøve, hvor Pricerunner Cup venter. Her bliver det spændende, om han kan leve op til sine gode præstationer over nettet.

For ikke så længe siden lavede Al-Bacha en aftale med HVB E-Sports, som tidligere hed Konys Slaver.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.