Der oprettes hele tiden nye Fifa teams i Danmark, spillerne skifter fra det ene til det andet team som dagene går, og det resulterer nogle gange i, at de ældre teams, som har været i Fifa comminitiet i længere tid må lukke ned, fordi de enten mister deres spillere, eller at lysten og konkurrencedelen simpelthen forsvinder helt.

I dag udmeldte FIFA Team Fyn på deres Facebook-side, at de efter at have været på den danske Fifa-scene siden 2013, bliver nedlagt. Vi har her på Sports-Gaming fulgt godt med i FIFA Team Fyn´s tid ligesom vi gør med alle andre teams, og de har også tilføjet en masse konkurrencedygtig Fifa for communitiet, men det skulle desværre stoppe i dag.

Vi har snakket med manager, Mads Grønmar, som var manden, der stod tilbage med holdet til sidst, og valgte ikke at føre det videre:

Du har valgt at lukke helt ned for FT Fyn. Hvordan kan det være?

“Jeg har ikke haft tiden til det og har gradvist også mistet lysten til at drive teamet. Jeg har ikke rigtig spillet FIFA hele året og der har også været med til at gøre jeg har mistet lysten til at drive teamet.”

Alligevel må du da stå tilbage med en god følelse efter tiden på holdet – Hvad kan du tage med dig fremover?

“Jeg har haft et par rigtig gode år som manager for FTF, og vi har opnået nogle store ting, så ja, jeg står tilbage med en god følelse. Jeg har lært rigtig mange mennesker at kende og fået nogle gode kammerater gennem FIFA og FTF, det er primært det jeg kan tage med fremover.”

 

Lægger du konkurrence-Fifa på hylden eller vil du ud og finde dig et nyt team?

“Jeg har ikke været til en eneste turnering i FIFA 15, så jeg har på en måde allerede lagt det på hylden. Jeg regner dog med at stille op til DM, og kommer da også til turneringer hvis det passer ind.”

 

Følgende spillere, som nu står tilbage uden et hold er:

Mads Grønmar
Robin Bangsø
Andreas ‘Andy’ Kirstein
Casper Juul Christiansen
Peter ‘KongMoelgaard’ Mølgård

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.