Indtil videre har det primært været mange af de samme spillere, der har kæmpet om præmierne til nummer 1, 2 og 3 i vores Sports-Gaming Plus online turneringer, men i går aftes trådte mange især nye ansigter frem i duellen om rangliste-pointene.

Vi startede allerede ud med gyselige kampe helt fra start i gruppespillet, da aftenens ´dødens gruppe´ inkluderede Lars ´PrimeTurbo´ Korreborg, Lasse ´Kongen´ Bækkelund, Mohamad Al-Bacha og så Oli-Lind. Her endte noget overraksende, Al-Bacha og Oli-Lind, altså med at gå videre, og dermed var aftenens to favoritter ude af turneringen. I kvartfinalen røg endnu en favorit ud, nemlig Al-Bacha, der tabte til Rallestyle1301 eller Rasmus Pedersen som er hans fulde navn. Dette blev også endestationen for TheWhiteNegDK, som ifølge rygterne var Christian ´Chanaka´ Bruun, der vendte tilbage efter en lang pause fra Fifa scenen. Dog var den gamle FIFA Team Copenhagen spiller ikke i stand til at slå den formstærke Nicklas Stensgaard. Det var til gengæld Rallestyle1301, eftersom han i semi-finalen slog Niller ud med en 3-1 sejr. Han skulle dermed møde Oli-Lind, der jo overlevede den utrolig svære gruppe, i finalen, men Oli-Lind var heller ikke god nok på dagen til at vinde over den farlige Rasmus Pedersen, der altså endte med at vinde turneringen og de 250 kroner, samt mange rangliste points.

Dette var blot Rasmus´ anden SG Plus turnering, og vi fangede ham også til et hurtigt interview efterfølgende:

“Tillykke med din debut-sejr til en Sports Gaming plus turnering. Havde du forventet det, og hvad betyder sejren for dig?”

“Øhhh, jeg havde sgu ikke forventet at jeg ville vinde, men er da super glad for at jeg vandt. Sejren betyder da meget, nu har jeg i hvert fald mere tiltro til mig selv!”

“Ikke mange havde set eller hørt noget om dig til turneringer før, og havde heller ikke forventet du skulle blive en trussel. Håber du fortsat på at kunne overraske til fremtidige SG plus turneringer?”

“Det er også kun anden gang. Jeg håber da jeg kan vinde flere turneringer, og blive stor en dag – Og TUSIND mange tak fordi I (Sports-Gaming) laver de her turneringer.”

Allerede om 2 dage er vi klar med en ny turnering. Så få tilmeldt dig inden på søndag.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.