Så er det ved at være sidste mulighed hvis du skal have chancen for at kvalificere dig til den store danske finale i ESWC Denmark – Powered by Cult Cola som afholdes lørdag d. 4/10 på Cults hovedkontor i Aarhus. Dér spilles der om kvalifikation til ESWC – verdensmesterskaberne i eSport – som afvikles i Paris, og DU kan blive Danmarks repræsentant sammen med den regerende verdensmester August ‘Agge’ Rosenmeier. Læs mere om ESWC Denmark.

Køb billet!

Kvalifikationsturneringen spilles i aften kl. 19.00, og top 2 vil vinde adgang til den danske finale, og samtidig også et helt års forbrug af Cult Cola – ikke dårligt! Der vil blive spillet online på Playstation 4, så for at deltage, skal man altså have denne konsol og samtidig et online abonnement. Læs mere om aftenens turnering, og find også kampprogram her fra kl. 18.15.

Billetten koster et symbolsk beløb på 30 kr., og dette er for at holde seriøsiteten i top. Køb din billet her senest kl. 18.00

Søndag er den sidste Fifa chance for at få plads til finalen når vi kl. 19.00 afholder endnu en Playstation 4 turnering, kval. turnering #6, og der kommer helt sikkert til at blive rift om pladserne for finalen i Aarhus bliver attraktiv – men mere om den meget snart!

Faktisk er der også en ekstra chance for at komme til finalen – en mulighed som også er for alle dem der ikke lige er verdens bedste Fifa spiller, eller spilleren som bare har været uheldig hele vejen igennem. Fanquants.com sidder med den sidste plads til finalen, og igennem online managerspil uddeler de denne eksklusive plads. Læs mere og tilmeld dig allerede nu en af deres kval. turneringer.

Udkast til ESWCAgge

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.