I dag kom det frem, at Fifa Team Copenhagen har signet en ny spiller. Spilleren holdet har signet, har på det seneste vist sig frem indenfor online Fifa. Spillere vi taler om er Christian ’Chanaka1991’ Bruun. Vi har taget fat i Christian for at høre om valget for hans skifte.


I dag blev det offentliggjort at du skifter til Fifa Team Copenhagen. Hvordan har du det med skiftet
?

Jeg er super glad for skiftet til FTC. Der var mange tanker bag, da jeg også stod med min tidligere 1. prioritet som var FTM, og så at jeg skulle forlade nogle super drenge fra FTN. Uden dem tror jeg ikke på jeg havde udviklet mig så meget. Men har været nød til at kigge længere frem, og efter lidt snak hist og her, faldt min beslutning på FTC, super cool mennesker, kvalitet indenfor Fifa og næsten vigtigst af alt, tror jeg de kan lære mig, at udvikle mig i offline Fifa! Det var nok det der afgjorde min endelige beslutning. Derfor er jeg også super glad for at have fået chancen.

Som du selv nævner var FIFA Team Midtjylland din tidligere 1. prioritet. Du havde sågar spillet dig i top 4 til deres turnering, om at komme på holdet. Hvad fik dig til at vælge FIFA Team Copenhagen frem for FIFA Team Midtjylland?

Jeg var rimelig sikker på valget Fifa team Midtjylland. Men efter lidt snak lidt hist og her, især med Lars ’Primeturbo’ Korreborg, som fortalte mig nogle af de ting, som de gerne ville gøre i forhold til hvordan de kunne hjælpe mig til at udvikle mig mere som spiller. Både offline og online. Modsat var der også lidt spekulationer omkring især FTM’s storspiller Noerlen, om hans lyst til diverse turneringer, og lysten generelt til Fifa. Det tror jeg skræmte mig lidt, da jeg synes, at et Fifa hold burde deltage i så mange turneringer som muligt. Omvendt var det også bare svært, fordi jeg længe har syntes FTM virker som det mest fede sociale team, med fede training camps osv. Men, hovedsageligt tror jeg min udvikling, især offline, ville styrkes mere hos FTC end hos FTM.

Du har vist fine takter på online scenen. Hvilke forventninger har du til dig selv i det kommende år?

Online håber jeg på at snuppe superligaen i næste DFL sæson. Derudover vil jeg deltage i så mange online turneringer som muligt og holde et stabilt niveau hele 2014. Nu har jeg godt nok ikke set min pulje til steelseries finale serien, men håber og tror på, at jeg kan ende i top 3. Med FTC bag mig, håber jeg at deltage i mange turneringer offline, og derved også udvikle mig. Forhåbentligt vil jeg få en turneringssejr, men nu må vi se hvordan det kommer til at se ud.

Tak for snakken.
Christian ’Chanaka1991’ Bruun mener altså, at nogle af de andre spilleres faldende motivation for Fifa hos FIFA Team Midtjylland var med til at gøre ham sikker på skiftet til FIFA Team Copenhagen. Det lyder også til, at vi skal forvente at se meget mere til ham på Fifa scenen. Vi er spændte og glæder os til at følge hans udvikling på den danske Fifa scene.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.