Det er lang tid siden, vi har set noget til ham, men ligner det til gengæld et FifaRalle comeback fra FifaRalles side, som i dag har udgivet en sprød, klassisk FIFA-montage med alle de nye skillmoves fra FIFA 18 i.

Hans seneste video blev publiceret den 5. april i år, men nu har FifaRalle så fem måneder senere udgivet en friskny video, hvor nostalgien for alvor kommer til udtryk med en klassisk FIFA-montage med utallige skillmoves inkluderet.

FifaRalle var nemlig så heldig at få en invitation til Capture Event, der blev afholdt i denne weekend, og her fik han kreeret et sandt mesterværk i form af en FIFA 18-skillmontage med alle de nye skillmoves og sprøde gameplay fra det kommende spil.

Vi kan kort sagt på den danske YouTubers vegne garantere yderst underholdning fra start til slut i den 2 minutter-lange video, du kan se øverst i artiklen.

FifaRalle er ikke den eneste, som allerede på nuværende tidspunkt har udgivet en FIFA 18-video. Bateson87 og Chuboi udgav tidligere i dag videoer omhandlende splinternye ‘FUT Icons’ – se dem her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.