Mens de fleste har travlt med at optage pack openings og andet fra FIFA Ultimate Team til Capture Event, er der også nogle få derude, som har udnyttet tiden til at teste de nye features i karriere mode af.


I FIFA 18-versionen af karriere mode vil der som altid være nye features, der ikke var til stede sidste FIFA. I år er ingen undtagelse, og allerede nu kan du endda se et par af dem.

De nye transferforhandlinger blev kort præsenteret for noget tid siden, men nu kan du endvidere se dem blive brugt i praktisk, eftersom enkelte YouTubere, der er med til Capture Event i London, har brugt tiden på at teste dem af for os.

Øverst i artiklen kan du eksempelvis se en fuld video fra englænderen MGH, der kommenterer henover den nye, spændende måde at handle spillere på.

Herunder derimod, kan du se en mere udvidet karriere mode-video. ChesnoidGaming har nemlig valgt at starte en karriere op med Manchester United, og her viser han, udover hele transferprocessen for sin nye signing, Ousmane Dembélé, også gameplay-klip fra endnu en ny udvidelse til karriere mode: Pre Season Tour i USA, hvor modstanderne hedder Columbus Crew SC og Atlético Madrid.

I løbet af disse to kampe forklarer han faktisk, at hvor man tidligere måske har oplevet, at selv de dårlige hold kan præstere mod en, som var de F.C. Barcelona, vil man i år kunne mærke tydelig forskel, og dette kommer naturligvis også til udtryk i form af cifrene i de to kampe.

Se hele episoden her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.