Så blev det d. 21. december, og der er nu kun 3 dage til juleaften, samt kun tre afsnit tilbage i årets julekalenderen her på Sports Gaming.

I dag har vi taget et kig på vores allesammens landshold indenfor det mindre berømte game-mode, FIFA Pro Klubber. Det kaldes for Virtual Pro Landsholdet også kendt som IFVPA Denmark (International FIFA Virtual Pro Association). Hvert land kan have et hold tilknyttet til FVPA, og spillerne på dette hold skal repræsentere Danmark til VM og EM for Pro Klubber, og lige præcis EM deltager de lige nu i, men det er lige nu blevet rykket til starten af 2015. I vil selvfølgelig også her på Sports Gaming kunne følge med i slutrunden.

Vi har taget en snak omkring året på landsholdet med den nuværende træner, Mikkel ´Trulle´ Truelsen, der står for det overordnede ansvar på holdet:

“Hvordan er året 2014 gået for Virtual Pro landsholdet? Er du specielt skuffet eller begejstret for nogle præstationer? “

“Har været assistent manager/manager i ca. 6 måneder og i de måneder er det gået op og ned, vi startede ud med et VM hvor vi ikke havde fået lavet trials, men i sidste øjeblik fik vi sammensat et hold. Er skuffet over vores VM, men der var også mange der ikke kunne spille alle kampene (inklusiv mig selv). Men er glad for at vi har fået spillet så meget som vi har.”

I starten af næste år starter EM, hvor I har sikret jer en plads i gruppespillet. Hvad er dine forventninger til denne slutrunde?

“Som minimum at gøre det bedre end sidste slutrunde, men tror vi har en god chance for at komme langt. I hvert fald som udgangspunkt komme videre fra gruppespillet.”

“Hvilke målsætninger har i for resten af 2015? Hvad skal i deltage i?”

“At få spillet meget og få nogle venskabskampe, hvor vi gerne skulle vinde de fleste og så er der et VM som vi skal deltage i og muligvis andre turneringer.”

“Hvor meget udskiftning forventer du, at der vil ske i løbet af 2015?”

“Håber at på en måde at der kommer nogle og på en måde ikke, synes vi har et godt hold lige nu, men ville selvfølgelig være fedt hvis vi kunne få nogle nye stærke spillere at se.”

Det har helt sikkert været et udviklende år for Virtual Pro Landsholdet, men lad os håbe, der kan hives nogle titler hjem til Danmark og dannebro i 2015.

Følg med imorgen, hvor vi har et interview klar med den anden sidste spiller i årets julekalender.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.