FIFA-soundtracket er noget af det, os FIFA-spillere hører mest på hvert år – derfor er det vigtigt, at det er godt. Vi har taget et kig på det nye soundtrack.


FIFA 18-soundtracket er blevet offentliggjort af EA, og der er en masse spændende kunstnere på det i år. Normalt plejer FIFA-sountracket ikke at være stjernespækket, men i år er en undtagelse. Superstjerner som Lorde, The xx, og amerikanske The War on Drugs pryder soundtracket, sammen med de populære engelske grimerappere som Skepta, Stormzy og Giggs (Ikke at forveksle med Ryan Giggs).

Fælles for disse kunstnere er, at de alle har haft kæmpe succes i 2017, hvor de har været højaktuelle. Lorde, The xx, The War on Drugs og Stormzy har alle udgivet studiealbums i 2017, hvor især Lorde og Stormzys albummer har været iøjnefaldende. Derudover er det værd at bemærke, at alle disse har gæstet Danmark i løbet af de seneste år. Lorde og The xx gæstede Roskilde Festival i sommers, Stormzy gæstede Roskilde Festival i 2016 og spillede i Store Vega i 2017 og Skepta samt The War on Drugs spillede på Roskilde Festival i hhv. 2016 og 2015. Sidstnævnte vender tilmed tilbage til Danmark til November, hvor de spiller i det nyåbnede TAP 1.

Derudover har den tidligere Manchester United-legendes navnebror, Giggs, også haft et godt år. Han er tilstedeværende på Drakes playliste, More Life, hvor han træder i karakter på bangeren, KMT.

Udover de tidligere nævnte, er det også værd at bemærke, at raplegenderne fra Run The Jewels er med på soundtracket, hvilket ikke skal undervurderes.

Hør hele soundtracket nedenunder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.