Blot en enkelt dag efter bruddet med Wali ‘Kaz’ Kazmi, Jesper ‘Pilm‘ Prang og Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen er det lykkedes Brøndby IFs eSportshold at finde en erstatning i form af Frederik ‘Fredberg’ Søndergaard.


Den tidligere Wicked-spiller, Frederik ‘Fredberg’ Søndergaard, har underskrevet en kontrakt, som binder ham til Brøndby eSports til sommeren 2018. Denne signing kommer ovenpå gårsdagens transferupdate, der tømte vestegnens FIFA-trup.

“at jeg så står inde på stadion og skal præsenteres, er en drøm” – Fredberg

Fredberg har haft et stærkt FIFA 17, men det er ikke kun de sportslige præstationer, der sender den 20-årige jyde til Brøndby. Brøndby eSports’ koordinater, Jesper Larsen, udtaler følgende: “Derudover har han en meget stærk personlighed, han blandt andet viser frem på YouTube, og det er bestemt også en ting, vi har lagt mærke til, og som vi godt kan lide. Vi glæder os altså meget til at arbejde sammen med Fredberg, og forhåbentlig kan vi sammen være med til, at FIFA 18 bliver året, hvor han også får det endelige internationale gennembrud.”

Brøndby eSports har altså udtrykt, at de er glade for de menneskelige værdier, som Danmarks nummer 4 besidder.

Hovedpersonen selv er kommet med en kommentar, hvor han udtrykker sin ekstase over skiftet: “Det er super fedt at være her i Brøndby – ubeskriveligt. Jeg er stor barndomsfan af Brøndby, og nu, at jeg så står inde på stadion og skal præsenteres, er en drøm” 

Det er da heller ikke blot YouTube-kometen selv, som er tilfreds med skiftet. Jesper Larsen udtaler følgende om signingen af Fredberg: “Vi er utrolig glade for at kunne præsentere Fredberg i dag. Han er en spiller, som vi har fulgt et stykke tid. Han har præsteret på et højt og stabilt niveau i 2017 med nogle flotte sejre og resultater, og det har vi selvfølgelig lagt mærke til.”

Brøndby eSports’ trup er dog kun besat af Fredberg i øjeblikket, hvilket betyder at han bliver den eneste til at bære den gul-blå trøje i Paris, når de uofficielle verdenmesterskaber løber over stablen i den kommende uge. Vi vender selvfølgelig tilbage, hvis de skulle nå at få en ny mand hentet ind, inden på fredag, hvor startskuddet lyder.

Frederik Fredberg er, udover en god FIFA-spiller, en entertainer, som har ført sig frem på de sociale medier i løbet af FIFA 17 og FIFA 18. Han har en YouTube-kanal med over 16.000 følgere samt en kanal på livestream-tjenesten, twitch.tv, med over 10.000 følgere, hvor han flere gange ugentligt underholder sine fans.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.