FIFA 15 lakker kraftigt mod enden. Derfor har vi taget en snak med en af de største profiler i verden – Danmarks nr. 1 og verdens nr. 2, August ‘Agge’ Rosenmeier. August har haft et år med både opture og nedture. Som regerende mester gik August ind til dette års udgave af FIWC med en del forventninger på sine skuldre, men han tabte uheldigt i semifinalen til franskmanden Julien Dassonville. Også til ESWC måtte han se en tidlig udgang i øjnene, da han tabte i kvartfinalen til BorasLegend. Han havde få store sejre, men til DM viste han, at hans niveau stadig er ekstremt højt, da han tog sejren. Vi har talt med ham om året, der gik,

Hej August. Du har haft et alt i alt blandet FIFA-år med store sejre og enkelte nedture – hvordan har du selv set dit år?

“Jeg ser det også selv som et blandet år. Forventningerne har været rigtig høje efter at jeg vandt VM, og marginalerne har ikke gået med mig i de vigtigste momenter og det kan skyldes mange ting, men jeg bebrejder kun mig selv for det – dog er jeg rigtig glad for at jeg sluttede godt af med at vinde DM og fortsatte den stime, og på trods af alt levere to kontinuerlige resultater til henholdsvis FIWC og ESWC. En anden ting jeg valgte at kigge på, var ranglistepointene for at analysere mit eget år og her gik det op for mig, at mit år måske ikke har været så slemt alligevel, men at det derimod bare har været manglede aktivitet der skyldes, at jeg ikke har hentet så mange titler ind i år. Jeg valgte at kigge på top 3 (Mig, Lars og Lasse) og kunne se at det var ekstremt tæt med os alle 3 i forhold til pointhøst, men alligevel havde jeg vist en lille føring. Herefter valgte jeg så at kigge på hvor mange turneringer vi hver især havde deltaget i, og her kunne jeg se at de to andre næsten havde spillet dobbelt så mange turneringer som mig selv – så på den måde vil jeg mest bebrejde min travlhed og prioriteringer for den manglede aktivitet, og MÅSKE også derfor manglende titler herhjemme – det skal dog ikke fjerne kredit for Lars og Lasse som har spillet fantastisk i år.”

Du måtte se dig slået til VM, hvor du var tydeligt skuffet, mens du dog stadig præsterede fantastisk til turneringen – hvordan føltes det dengang, og hvordan føles det nu?

“Før og lige efter VM var jeg meget overbevist om jeg ville trække mig lidt tilbage fra scenen – det var noget der havde været i tankerne i et stykke tid, og jeg vil sige at tabe på den måde til FIWC gjorde det kun endnu værre, men i stedet gik jeg og tænkte videre og blev i stedet mere motiveret end nogensinde for at præstere endnu mere – og i dag er jeg meget glad for det valg!”

Hvad har FIFA 15 gjort bedre end noget andet FIFA i dine øjne?

“De har taget et skridt ud af mange, der skal tages. Med det mener jeg at de hele tiden forbedre spillene, men at der selvfølgelig forekommer nogle ting, der kan forbedres, og jeg tror en forbedret pakke af FIFA 15 kan komme i de næste par år, og så kan det bliver rigtig spændende! dog må jeg erkende at FIFA 13 nok er og bliver mit yndlingsspil so far.”

Af de nu annoncerede features, hvad glæder du dig så allermest til i FIFA 16?

“Jeg har ikke fået kigget så meget på de nye features, men jeg synes da at det er et spændende at se et spil, hvor det ligner at stepovers og dragbacks ikke er så effektivt som de andre år. Jeg tror man skal tænke lidt mere fodbold i det nye FIFA, og det bliver sjovt at se hvor mange der kan følge med.”

Kan vi forvente at se lige så meget til dig næste år som i år?

“I det at jeg ikke er VM-mester mere vil jeg sige nej, men så alligevel ja. Jeg selv og de fleste ved godt, at jeg kan levere noget stort, så jeg har ikke noget imod at folk sætter sin tillid til mig. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at bringe succes og titler til Danmark i det kommende FIFA år!”

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.