I gårsdagens ESWC-kvalifikation til kvalifikationen blev endnu 2 spillere sendt til den danske ESWC-kvalifikationsfinalen, som bliver afholdt i Fredericia ved NPF den 10. oktober. Denne gang var det Jeppe ‘Jepperindom’ Hastrup & Maher ‘Brows-hajj’ Hajj, som gik hele vejen til finalen, blandt de i alt 39 deltagende. 


Endnu en ESWC-kvalifikation til finalekvalifikationen blev spillet i går, hvor det var en Jeppe ‘Jepperindom’ Hastrup som løb med sejren, da han besejrede Maher ‘Brows-hajj’ Hajj i finalen med 1-0, efter en utrolig vej til finalen, hvor han i play-off først vandt 4-0 over en spiller kaldet Bassemand94, efterfulgt af en flot sejr på 2-1 over Daniel ‘Barnewitz’ Barnewitz, hvorefter det var HassanPlayer som blev besejret 4-1. I semifinalen var det Frederik ‘Fredberg2013’ Fredberg som skulle besejres, og det blev til en 2-1 sejr.

Det lykkedes os at få et kort interview med Jeppe ‘Jepperindom’ Hastrup efter hans flotte sejr:

Det lykkedes dig at vinde en af de større online turneringer mod nogle spillere som har et højt niveau, hvilken følelse sidder du selv med ovenpå det?

“Jeg er selvfølgelig rigtig glad efter min sejr i går. Samtidig er jeg dog lidt overrasket, da jeg var stoppet helt med FIFA 15 efter DM.”

Jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke selv har hørt meget om dig, hvor meget har du deltaget indenfor FIFA-events og lignende?

“Jeg har faktisk kun været til 4 FIFA-events, i form af DM og så FIFA 14 Exclú Management, hvor jeg røg ud til Lasse ‘Kongen’ Bækkelund i semifinalen, hvis jeg husker rigtigt.”

Hvad er dine forventninger til ESWC-kvalifikationen som bliver afholdt i Fredericia den 10. oktober?

“Jeg har lidt blandende forventninger til ESWC-kvalifikationen, da jeg kun har spillet demoen til FIFA 16, og derfor ikke helt endnu kender spillet, men jeg håber jeg kan få forberedt mig så godt som muligt. Jeg ved, at hvis jeg rammer mit topniveau, så kan jeg gå hele vejen.”

Tillykke til både Jeppe ‘Rindom’ Hastrup & Maher ‘Brows-hajj’ Hajj med deres billetter til finalekvalifikationen i Fredercia den 10. oktober til NPF.

Dette var den sidste ESWC-kvalifikation til finalekvalifikationen i Fredericia i FIFA 15, men allerede på torsdag, på FIFA 16 release-dagen, vil der endnu være mulighed for at deltage i en kvalifikation, når vi holder vores første FIFA 16 online turnering. Vil du være med i næste kvalifikation, eller er du interesseret i at vide mere, kan du finde flere informationer her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.