2016 går på hæld i aften, og for at runde året af har jeg som redaktør skrevet en artikel omkring min tid på scenen – og samtidig min afsked.

Jeg træder, efter to et halvt år som skribent og omkring halvandet år som redaktør for Sports-Gaming, tilbage fra min stilling, og overlader posten ledig. Hvad der skal ske i 2017, bliver svært for mig at sige, men én ting er sikkert: Sports-Gaming fortsætter med at levere nyheder til alle FIFA-interesserede i Danmark.

Jeg startede min gang på den professionelle scene med Aalborg Open i 2014 – inden det hed CULT Cola Tour. Jeg var en gæv 18-årig gut, der havde (lidt for meget) tro på egne evner og var klar til at rykke alt modstand midt over til turneringen. Jeg var i god tid og var blandt de første fremmødte til turneringen. Her fik jeg for alvor smag på, hvordan FIFA-scenen var. Og her mødte jeg også to af de første mennesker på FIFA-scenen, der gjorde indtryk på mig.

Agge vandt Aalborg Open tilbage i 2014 – den første turnering, jeg var så heldig at opleve på nærmeste hånd.

Den første var en fyr på 1,90 med en Sports-Gaming-trøje på. Han var ekstremt flink og udadvendt, og det virkede som om han kendte alle. Jeg faldt ret hurtigt i snak med ham om FIFA generelt, og han introducerede mig til scenen og fortalte om hvem man skulle holde øje med. Han hed Kent Brylle, og er i mine øjne en af de største grunde til at jeg blev en del af FIFA-scenen. Jeg er så heldig at kunne kalde Kent for min ven, og selvom vi også har haft uenigheder, så har vi heldigvis et stærkt sammenhold, som måske er grundet vores fælles tid i SG. Kent har altid været med til at gøre mig klogere på scenen, stærkere på informationer og har altid en skarp holdning, som han mener 100%. Kent, du vil i mine øjne altid være en legende på scenen, og til dig skal der lyde en tak for din store støtte til mig og mit arbejde.

Den anden person, der gjorde et indtryk, var en spiller, jeg mødte i 1/16-finalen. Han spillede den bedste omgang FIFA, jeg nogensinde har været oppe imod, men han var stadig utroligt ydmyg over sejren. Han var den første, der sagde, at jeg spillede god FIFA, og forklarede mig hvordan jeg kunne gøre mit spil endnu bedre. Han tog sig tiden til at sige til mig, hvad mine fejl var i spillet, og hvordan jeg kunne blive en bedre spiller. PrimeTurbo har været en god spiller lige siden dengang, og min respekt for ham og hans typiske ydmyge opførsel sidder stadig fast. Jeg har altid ønsket PrimeTurbo det bedste, og det vil jeg også gøre fremover.

Uanset hvem jeg har mødt på FIFA-scenen, så har jeg aldrig nogensinde været mødt af andet end åbenhed. Der er mange forskellige typer på scenen, heldigvis, og det er med til at gøre det endnu federe at være en del af det. Jeg har været utrolig glad for at møde alle de forskellige mennesker og have så mange fantastiske oplevelser – i min tid har vi fået en dansk vinder af FIWC, ESWC og mange andre kæmperesultater. Der er rigtig mange gode oplevelser, jeg får muligheden for at tage med mig herfra. Jeg vil altid støtte alle de danskere spillere i deres jagt efter store resultater – uanset hvem de er.

To af de danske deltagere, André fra staff og jeg til ESWC i Paris.

Sports-Gaming har for mig været muligheden for at få indblikket i et spil, som jeg har elsket siden jeg begyndte at tage computerspil mere seriøst. Jeg har aldrig blandet mig i toppen af Danmark, men det har ikke betydet noget for mig, fordi jeg i min tid i SG er blevet markant bedre til at formidle mig, samt har fået meget mere indsigt i hvor stor en verden, der reelt set kredser rundt om FIFA. Jeg havde ikke fået den mulighed, hvis det ikke havde været for teamet i SG dengang jeg startede. Siden da er der kommet nye navne til, men der er ikke én, jeg ikke har brudt mig om at arbejde med i SG. Der skal dog lyde en ekstra stor tak til Mads, som jeg har brugt over et år på at styre siden sammen med, og ikke mindst Kristoffer for hans evige opbakning og store støtte til mit arbejde, samt for at give mig muligheden for at få helt fantastiske oplevelser indenfor FIFA – lige fra store internationale mesterskaber til lukkede, private arrangementer på et kontor i Stockholm.

Men hvad byder fremtiden på for mig? Det ved jeg ikke helt endnu. Selvom jeg har travlt med studier og diverse jobs, så har jeg fundet tid til SG. Nu skal de prioriteres endnu højere, men selvom jeg siger tak for nu til SG, så er det ikke et komplet farvel til FIFA-scenen. Jeg kan nok stadig findes til turneringerne lokalt i Aalborg, og hvis alting flasker sig, så måske også andre steder i landet. Hvis muligheden byder sig, så er min langsigtede plan at arbejde indenfor esport. Hvordan det kommer til at ske er dog svært at sige. Uanset hvad, så ved jeg, at jeg elsker at arbejde med FIFA og esport, og det er ikke noget, som jeg nogensinde kommer til at slippe. Hvem ved, måske en dag jeg starter mit eget? Og måske er der mulighed for en gæsteartikel engang imellem for Sports-Gaming. Hvis de tror jeg kan gøre det godt nok.

Til sidst vil jeg sige, at der er mange mennesker, der har betydet meget for mig på scenen, som jeg ikke har nævnt. Jeg vil ikke til at nævne navne, for det vil gøre artiklen dobbelt så lang. Jeg vil gerne sige tak til alle, der har fulgt med på SG, og har læst mine, såvel som de andre, artikler på siden. Du, kære læser, har været med til at holde dampen oppe i to et halvt år. Jeg håber på at du får et fantastisk 2017 med masser af fede, interessante artikler her på Sports-Gaming og gigantiske danske resultater – for jeg håber på præcis det samme.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *