Elgiganten Grand Slam nærmer sig med hastige skridt, og i den anledning har vi taget en snak med en håndfuld af de spillere, som udgør det felt på 8 mand, der d 15. december i Sørbyhallen, skal konkurrere om 25.000kr. samt en masse ranglistepoint og en kæmpe ære.

Alles største konkurrent bliver Anders Vejrgang.”

Sådan lyder den kontante udmelding fra Fra Lars Korreborg aka. ‘Primeturbo‘ frem i mod Elgiganten Grand Slam. Et klokkeklart statement, som Lars ikke er bleg for at uddybe: “Han er Danmarks største talent med en masse god støtte, og det vil overraske mig hvis Tony ikke kom og gav moralsk opbakning, som virkelig hjælper Anders positivt”. 

Opgørelse af ranglistepoint modtaget af danske FIFA spillere i FIFA 19 i skrivende stund.

Med en udmelding som denne er det nok de færreste, der er berretiget til at være uenige. Sidst vi så Anders brillere, var til Bilka Live Tour, hvor han gik hen og tog førstepladsen i et stærkt felt med rutinerede topspillere. Om Anders er rutineret kan diskuteres da han i skrivende stund kun er 12 år gammel, men hvor vidt han er en topspiller, er indiskutabelt. Anders selv har også sat ord på sine forventninger til tuneringen: “Jeg går helt klart efter sejren”.

Læs også: Ungt stjerneskud: “Jeg vil være blandt verdens bedste”

Det er dog ikke uden kamp, at den unge nordjyde må påtage sig favoritværdigheden. Det er nemlig indiskutabelt, at Frederik ‘Fredberg‘ også er en kandidat til at løbe med sejren. Og i manges øjne nok også den mest sandsynlige. Da Niels Kristian Larsen blev spurgt hvem han så som den største favorit, var han da heller ikke i tvivl. “Fredberg eller Vejrgang”.

Larzen som vinder af Elgiganten FIFA Tour #4 i Odense

‘Larzen’ er måske ikke den første som folk tænker på, når de tænker favoritkandidater. Men selv er han optimistisk: “Mine forventninger er først og fremmest at komme videre fra gruppen. Det er nogle gode spillere, så det bliver svært, men hvis jeg finder topniveauet kan jeg sagtens overraske”.

‘Primeturbo’

Lars ‘Primeturbo’, som kom med på et wildcard efter ‘LordHjorth’ meldte fra, ligger ikke samme ambitionsniveau for dagen som konkurrenten Vejrgang: “Jeg kommer slet ikke til at røre H2H inden, så forberedelse bliver der intet af, og derfor tager jeg også bare en kamp af gangen uanset modstander og giver det bedste jeg kan”.

Hele feltet lyder således:

Anders Vejrgang
Lars Korreborg
Frederik Fredberg
Niels Kristian Larsen
Niklas Jakobsen
Jacob Kragelund
Lasse Bækkelund
Mathias Bech Andersen

Tuneringen bliver som sagt afviklet d. 15 december i Sørbyhallen, og det er gratis at komme og kigge, og få en fed dag propfyldt med god FIFA.

Derudover vil det også være muligt at deltage i den sideløbende 2v2 tunering, som finder sted på samme tidspunkt.

Billetter kan købes her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.