I weekenden kvalificerede Daniel ‘Dingo’ Kristensen sig til Continental Cup og formåede samtidig at gå 30-0 i FUT Champions. Vi har snakket med Brøndby eSport-spilleren, der ikke kunne have ønsket sig en bedre start på det nye FIFA.

Mens langt de fleste fortsat forsøger at tilvænne sig til FIFA 19 og dets mange nye gameplay-forandringer, har årets FIFA-titel allerede budt på mange fantastiske ting for FIFA-spiller Daniel ‘Dingo’ Kristensen. FIFA 19 er nemlig et spil, han ser et stort potentiale i, specielt hvad angår seervenligheden.

Positivt førstehåndsindtryk af spillet

Mange anser spillet som værende det dårligste FIFA til dato. Jeg mener personligt, at spillet er noget af det fedeste, EA nogensinde har produceret. Det kræver selvfølgelig en del tilvænning, som mange spillere undervurderer, og derfor vælger de den nemme løsning som er at give spillet skylden,” starter Brøndby eSport-repræsentanten ud med at fortælle og uddyber herefter.

“Jeg havde dog også selv svært ved at se, hvordan spillet skulle udforme sig til noget positivt, men efterhånden føler jeg, at spillet bliver bedre og bedre. Spillet skiller sig en del ud fra de øvrige, især ift. afslutning hvor det i år stort set er nemmere at score på saksespark fremfor normale afslutninger fra jorden af. Dette gør det mere seervenligt og generelt langt federe at se på, da man i år kan lave yderst vanvittige og akrobatiske afslutninger. Skills er i år også blevet endnu effektivt, end det har været tidligere, hvilket også medvirker til et langt federe spil,” mener han.

En perfekt weekend

Havde man spurgt artiklens glade hovedperson inden den netop overståede weekend, er det dog ikke sikkert, at det samme havde været tilfældet.

Denne weekend gik nemlig hen og blev kickstarteren på Dingos FIFA-sæson, der nu både er blevet én ubesejret Weekend League i FUT Champions og én kvalifikation til Continental Cup i Paris rigere.

Det føles fantastisk at ramme 30-0 allerede efter to uger inde i det nye spil. Jeg har uden tvivl fået drømmestarten over dem alle med 29-1 første uge, 30-0 anden uge og kvalifikation til Paris! Jeg har spillet alle kampe på stream, hvilket medvirker til en langt mere motiveret Dingo,” udtaler han begejstret om sin start på det nye spil og knytter hernæst en kommentar til, hvad det er, der har gjort, at han har formået at levere to bedrifter lige oveni hinanden.

Jeg er overbevist om, at gejsten er en virkelig afgørende faktor i mine gode præstationer. Sidste år havde jeg et lille dyk ift. præstationer og lysten til spillet, men den er virkelig kommet tilbage efter skiftet til Brøndby eSport,” fortæller han.

Udover at der venter en ny spændende Weekend League på fredag, er der ikke lang tid til, at Dingo skal forsøge at vise sit niveau frem på den helt store FIFA-scene igen, når han mellem den 26. og 30. oktober skal dyste med om Global Series Point og store præmiesummer under Paris Games Week. Vi spurgte ham naturligvis, om han føler sig klar til denne opgave.

Klar til kommende udfordringer

Jeg har indtil videre formået at vinde over alle pro-modstandere (professionelle FIFA-spillere, red.,) som jeg har mødt i FUT Champions og onlinekvalifikationer som Deto, Fatih, Bækkelund, Haso og et par andre stykker. Det er dog stadig svært at sige, hvordan jeg vil gøre det til selve turneringen, men selvtilliden er i top, og derfor tror jeg, at det nok skal blive en god turnering,” lyder det fra Dingo, der ikke nok med bare det også skal dyste med på den danske scene, når den nye eSuperliga skydes i vejret i starten af næste måned frem til slutningen af december.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, smilende personerDét, at der er kommet en eSuperliga, er en kæmpe bedrift, som jeg ser utrolig meget frem til. Det er umiddelbart det største, der nogensinde er sket indenfor den danske FIFA-scene,” siger han og kommer efterfølgende med sine forventninger.

Vi forventer helt sikkert at ende i en top 3, da både Frederik og jeg har præsteret rimelig godt hidtil imod de danske FIFA-spillere, og sidste år endte vi begge på en 1. og 2. plads til DM. Vi håber og tror på, at det bliver succesfuldt for os, og vi vil helt klart gøre alt, vi kan, for at nå vores mål.

Det bliver spændende at følge med i Dingos sæson, der indtil videre tegner sig til at blive begivenhedsrigt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.