I weekenden har vi endnu engang en dansker i aktion i en stor international turnering. Denne gang står den på Gfinity Series i Fulham, hvor danske August Rosenmeier skal ud og jagte sin første major i FIFA 19.

Turneringen består af 32 af verdens aller bedste FIFA spillere, heraf 16 xBox og 16 PS4 spillere.

Vi har samlet en shortlist over 4 favoritter, som må siges at være i en spilmæssig form, der berettiger dem til at have ambitioner om at vinde turneringen.

August ‘Agge’ Rosenmeier

Vores allesammens Agge er naturligvis en af dem, som vi kan regne med at se helt oppe i toppen. Han har kvalificeret sig til et utal af internationale turneringer i år, og ligner en mand der har fundet et stabilt niveau. Han har dog sin første FIFA 19 major til gode, og da han blev spurgt om det blev hans første major sejr i år, udtalte han selv:

“Det er ambitionen, men nu må vi se. LQ and E er en sjov størrelse, da der er færre spillere med og derfor er niveauet nærmest endnu højere end normalt. “

Når det kommer til hans konkurrenter tager han det en konsol af gangen:

“Tænker det er en fin ide at fokuserer på PS4 siden, hvor Nicolas står ud hos mig som den bedste spiller jeg har mødt i FIFA19 hidtil.”

Han mener selv at hans nuværende form er nogenlunde hvor den skal være:

“Jeg synes den er god, jeg har finpudset nogle ting og synes jeg har forbedret mig på nogle punkter hvor jeg har manglet de sidste procenter førhen.”

Han sætter også ord på hvad han har ændret siden eSuperligaen:

“Har ændret nogle små ting i min formation også har jeg fundet en ny plan B som jeg synes er interesant.”

‘F2Tekkz’

Den unge britte har fået sit endelige gennembrud i FIFA 19, og han er i manges øjne også ham man skal slå. Tekkz har allerede vundet flere majors i år, og derfor er han altså også den med flest point på det globale leaderboard på tværs af begge konsoller. Tekkz ved om nogen hvordan spillet skal spilles, og han har i flere tilfælde set uhyre stærk ud, derfor kan han godt betegnes som den allerstørste af favoritterne, selvom der er mange om buddet.

‘Nicolas99FC’

Fra nummer 1 på xBox leaderboardet til nummer 2 på PS4 leaderboardet. ‘Nicolas99FC’, som på det seneste har vist storform er som ‘Agge’ nævnte, ikke en mand man skal tage fejl af. På PS4 siden er han i manges øjne den skarpeste af deltagerne. Han annoncerede forleden hans partnerskab med ‘F2Tekkz’, der går ud på, at de skal deltage sammen til FIFA eClub World cup. Ting som dette er en del af at bekræfte, hvilken hylde han hører til på.

‘Mo_aubameyang’

Selvom Agge ikke fik nævnt ham da han snakkede om de bedste modstandere på PS4 siden, er han bestemt en farlig mand. Han ligger nummer 3 på det globale leaderboard, og har gennem flere år haft en online klasse, som bringer ham en rutine, der bestemt kan komme ham til gode.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.