EA har nu for alvor sat gang i kapløbet om VM-pladserne ved at fremvise Global Series-leaderboardet.

Det bliver – som allerede bekendt – ét stort ranglistesystem, som til næste forår og sommer skal afgøre, hvilke FIFA-spillere der formår at kvalificere sig til det eftertragtede verdensmesterskab.

Allerede nu kan vi dog følge med i, hvem der ligger til at snuppe de attraktive pladser, eftersom EAs eget Global Series-leaderboard nu er oppe på hjemmesiden fifa.gg, hvor det løbende vil blive opdateret.

Den nuværende rangliste er dannet ud fra FUT Champions Weekend League samt Continental Cup i Paris, hvor vi havde to danske repræsentanter med.

Derfor er August ‘Agge’ Rosenmeier og Daniel ‘Dingo’ Kristensen altså også at finde højt oppe på leaderboardet med henholdsvis 90 point og en delt 15. plads samt 89 point og en 21. plads.

Inden den store finalekvalifikation i form af Global Series Playoffs vil det for de konkurrencedygtige FIFA-spillere handle om at slutte i top 60 på deres respektive konsol.

Du kan læse mere om de forskellige turneringer og deres pointfordeling her.

Husk at sæsonens første FUT Champions Cup ligger i denne måned. Her vil der eksempelvis være 1.500 point på højkant til vinderen. To danskere er kvalificeret til denne, mens hele fire danskere er kvalificeret til FUT Champions Cup #2.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.