Året er ved at gå på hæld, og hvilket FIFA-år det har været! Der har været flere turneringer end nogen sinde før, og niveauet har været tårnhøjt. Vi har taget en snak med de to Tricked Esport / Vejle BK spillere Jacob Esholm og Joe Nørregaard omkring året der er gået.

Jacob Esholm udtaler: “2018 har været et stort år for mig. Jeg blev præsenteret i Tricked d. 30. december sidste år, så det har været mit første år som competitive spiller på et hold, og det har været en stor oplevelse! Jeg har spillet mange turneringer, mødt nogle fantastiske mennesker og fået nogle kæmpe oplevelser. Det største var selvfølgelig playoff i eSuperligaen, hvor jeg er taknemmelig for at få chancen, og overordnet er jeg glad for mit år. Jeg har på et år spillet mig ind som nummer 14 på ranglisten og føler virkelig at jeg har udviklet mig meget i Tricked. Derfor har 2018 været et kæmpe år for mig!”

Joe Nørregaard udtaler: “Jeg synes det har været et godt år, med to top 3 placeringer til Elgiganten Tours, kvalifikation til Tropse Masters, Bilka Live finalen og sidst men ikke mindst eSuperliga deltagelse. Et år hvor jeg har lykkes med mange af de mål jeg havde sat mig for, bl.a. at vinde en turnering, som jeg gjorde til Bilka Live. Jeg har også lagt utroligt meget tid i FIFA i år, så jeg er glad for det er blevet belønnet.”

2018 er slut set med FIFA øjne, og derfor skal der også ses fremad! Vi har derfor spurgt gutterne omkring hvordan deres 2019 skal forme sig.

Jacob Esholm udtaler: “I 2019 gælder det om at fortsætte arbejdet. Jeg vil virkelig gerne kvalificere mig til et internationalt event og få noget erfaring derfra. Jeg har været tæt på et par gange, men lige manglet det sidste, så det skal jeg have styr på. Jeg har nogle dygtige holdkammerater, som jeg har arbejdet meget sammen med og det samarbejde skal også hjælpe mig til det næste niveau, som jeg gerne vil op på. Derfor er målet helt sikkert at jagte international erfaring og blive en bedre og bedre spiller.”


Joe Nørregaard udtaler: “Jeg håber på at udvikle mig utroligt meget i 2019. Jeg bruger ekstremt mange timer på at træne for at blive bedre og håber på jeg kan få niveauet helt op hvor jeg kan være med internationalt, komme langt i kvalifikationerne til EA turneringer og forhåbentlig ramme dagen, hvor det så bliver til en successfuld kvalifikation.”

Vi takker drengene for nogle gode oplevelser i 2018, og ønsker dem held og lykke i det kommende år!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.