I morgen afholdes Elgiganten Cup i Sørbyhallen – og i den anledning har vi talt med nogle af de største favoritter, der er til turneringen.

I den seneste artikel tog vi en snak med dem, der ikke er blandt dem, der vil skuffe, hvis de ikke får en top 3, men de kan alle sammen være med til at drille toppen af turneringen. Men de to resterende par i vores lister har en del pres på skuldrene i kraft af deres niveau. De er begge to blandt ikke blot toppen af Danmark (og Sverige), men også en del af verdenstoppen. Og det er præcis derfor at de er seedet i toppen af turneringen.

Afrozzon – Simon ‘Erikzzon’ Eriksson og Lucas ‘Afro’ Wallman

Svenska

De to svenske mestre med pokalen.

De to svenske 2v2-mestre er nogle af verdens bedste spillere. Vi har set flere prøver på duoens talenter i Danmark, hvor de hver især har vundet store titler. Afro med en sejr til Copenhagen Games i 2015 og Erikzzon med en sejr til Aalborg Open senest. De har kendt hinanden utroligt længe og er klassespillere hver især. Derfor kan man også forvente at samspillet er i top, når de to spiller sammen, og de må anses som seriøse udfordrere til titlen. Vi har valgt at bringe interviewet med dem på engelsk i henhold til deres eget ønske.

Afro: “I expect us to go all the way! That Is the mindset you must have and I believe In me and my partner. Me and Erikzzon are long term best friends and have always been teaming up when It comes to 2v2. We have really good chemistry and trust in our gameplan, and I think that is our strength as a team. We are coming from a win In the Swedish 2v2 Championships, so that gives us great confidence leading up to this tournament. Otherwise we prepare mostly through co-op seasons online.”
Erikzzon: “I expect to get that W home to Sweden. We are playing some good FIFA at the moment and coming in with great confidence in our abilities. I have known Lucas basically my entire life, and he is the reason I have gotten this far within FIFA. We have teamed up earlier and done well, so the choice was easy to make. Now we’re just maintaining our form after the win in Sweden.”

Ingen af de to turde at give et bud på top 3, da de ikke kender det danske niveau godt nok.

Crazy Arabs – Mohamad ‘xBachaa’ Al-Bacha og Wahed ‘The Kid’ Obayd

Vinderne af 2v2-DM, Al-Bacha og Wahed, begge daværende ECV.

Vinderne af 2v2 DM, Al-Bacha og Wahed, begge daværende ECV.

Det er en brandstærk duo, der bliver præsenteret som det sidste i vores optakt. Det er de forsvarende danmarksmestre i 2v2 og den forsvarende verdensmester fra FIWC, der stiller op i lille Sørby til turneringen. De to tidligere holdkammerater har vist ekstremt højt niveau, når de har spillet sammen i turneringer, uanset hvilken det har været. På trods af at de tabte finalen til Team Dørgehjorth sidste år, så kan de to med deres større erfaring og gigantiske resultater bag sig stadig kalde sig blandt verdens bedste, og absolut en af favoritterne til at tage sejren i turneringen. Wahed: “Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg har store forventninger til os, da vi er nuværende danmarks bedste duo. Vi har præsteret godt i næsten alle vores 2v2-turneringer, men vi tager det stille og roligt og en kamp af gangen. Mig og Bacha spiller sammen, fordi vi har en stor spilforståelse for hinandens spillestile, jeg ved, hvad han vil og omvendt, og så er vi rigtig gode venner udenfor FIFA.”

Al-Bacha: “Jeg forventer at vi komme forbi de to gruppespil og så skal vi tage en kamp ad gangen, men jeg forventer helt klart af os at vi kommer videre fra gruppespillene, og de tror jeg også alle de andre spillere gør i første omgang. Mig og Wahed spiller meget ens og har det samme mindset. Vi er begge to sindssygt aggressive og ville lave mål efter mål, og så er vi og danmarksmestre, så det er nok derfor, at vi spiller sammen. Vi kommer nok til at træne en smule med hinanden, men ikke for meget, så kreativiteten er der til på lørdag, men efter et par kampe, så er vi der.”

Waheds bud på Top 3 placerede sig nærmere på individuelle spillere end duoer, men han troede især på PrimeTurbo og Pilms sammenspil samt Lasse og Claes, mens Al-Bachas bud på top 3 er Afro og Erikzzon, Dørge og Hjorth samt Pilm og Primeturbo.

Det afrunder vores dækning op til Elgiganten Cup – vi ønsker alle deltagerne held og lykke!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.