FIFA 16 er ved at blive rundet af, og derfor har vi talt med nogle af de vigtigste danske personligheder på FIFA-scenen i løbet af året – både på den danske scene og den internationale.

Bemærk! Disse interviews er foretaget over en længere periode, og derfor kan detaljer om nogle turneringer være udeladt.

Gårsdagens artikel havde fokus på den rutinerede spiller Jesper ’Pilm’ Prang, der igennem året er den spiller, der har opnået flest point af alle, næst efter Agge og Bacha. I dag har vi den første snak med en manager – nemlig Wicked Gamings manager, Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg. Lars fik i første omgang rollen som holdleder for Wicked, og han har selv haft til opgave at samle den trup, som han helst ville se spille sammen. Hurtigt fik spillerne succes under ham, og Wicked Gaming strøg direkte op til toppen af dansk FIFA, hvor Tricked ellers havde siddet ubestridt på tronen i lang tid -men med Wicked på banen fik de pludselig en seriøs udfordrer. Der har været stor fokus på sammenhold i truppen og det sociale, og spillerne har også haft det godt sammen. Personligt har Lars også haft et godt år, både som spiller og manager, der kulminerede for ham med en sejr til Pricerunner. Men han tager intet for givet.

“Succes kommer af hårdt arbejde, og jeg har lagt rigtig mange kræfter i at tilpasse min egen stil det her spil. Jeg har haft en god opbakning fra David, og så har vores hold haft det godt sammen. Da vi startede Wicked op, var det ikke meningen at det skulle blive så godt, som det er blevet. Vi fik hentede de rigtige spillere til og kørte en god strategi. Dog har jeg på nogle områder fejlet som manager, men jeg har lært en del og kommer efter sommerferien til at bruge min rolle mere korrekt, hvor jeg har øvet mig i noget coaching, så det bliver spændende.”

For Wicked Gaming har det især været to af deres spillere, der har imponeret. Navnligt Dingo og Rævehjorth har vist store resultater gentagne gange. Man skal dog ikke tage deres andre spillere for givet, da de også vist højt niveau i løbet af året en eller flere gange. Det er også noget, som Lars har lagt mærke til.

“Dingo og Rævehjorth har fået et spil, der virkelig passer til deres stil, og jeg glæder mig til at se om de kan fortsætte. De har været skarpe, og har imponeret. Det har Fredberg, Dørge og Niller også, og jeg glæder mig til at følge alles udvikling. Desværre har FIFA siden skiftet til next gen været svært og træne i, da man spiller sæson mode. Dog har vores støtte til hinanden været fantastisk, og Rævehjorth, Dørge og Dingos familie virkelig været engageret, og skal have en stor tak for støtten.”

Som i de andre artkler har vi også taget en snak med Lars omkring FIFA 16 som spil. Og Lars er på ingen måde blid mod FIFA 16 – han har tværtimod mange kritikpunkter mod spillet.

“Jeg syntes FIFA 16 er et spil, hvor EA SPORTS har fejlet. De lovede balance, men det eneste man ser er angreb på angreb på angreb. For mig er det meget arkade agtigt i år, og det gør bare at man kan blive så frustreret. Jeg er nået til et punkt, hvor jeg kan blive utrolig sur over at jeg vinder, da det er ren og skær tilfældigheder jeg vinder mine kampe på. Dog skal det siges at jeg nogenlunde har tilpasset mig spillet, men forsvarsspillet forbliver en gåde for mig. De punkter jeg er mest irriteret over kommer fra AI’en. Fx når en modstander løber langs kanten, og trækker ind, så dækker midtbanen og forsvaret ikke rummene. Forsvaret lunter tilbage, hvis de ikke går, hvor angriberne spurter. I alle gamemodes er det et problem at man spiller seasons. Det er kedeligt for den enkelte bruger. Man møder sjældent modstand, og det burde EA gøre noget ved. Jeg savner desuden straffespark i online friendlies og seasons, samt at man kan matche med eget niveau hele tiden, det giver bare noget mere. At spille sig i 1 div. er sjovt, men så er der egentlig ikke mere og lave. Noget af det jeg har elsket i år er at R1 x afleveringer er kommet, selvom det er OP (overpowered). Jeg synes det er fedt, og at man kan skyde til kort stolpe når man trækker ind, er også fedt og gjorde et stort indtryk.”

“Til FIFA 17 håber jeg, at AI’en er fikset lidt, og så håber jeg de giver mulighed for ELO system igen, som i FIFA 11, samt at der kommer lobby’er og at online friendlies ikke er bygget på season, så man ikke kan spille straffespark osv. Jeg har snakket med nogle FIFA-spillere om at jeg er bange for spillet bliver en katastrofe. De nye tiltag ser fede ud, og tankerne er gode.  Jeg håber dog at spillet for første gang siden FIFA 13 bliver esports-venligt. Jeg glæder mig også til The Journey, men tror det bliver for meget Be A Pro, hvor AI’en er alt for dum, og slet ikke vil angribe, så du selv må kalde på bolden hele tiden og tag selv, for at det ikke skal ende 0-0. Jeg forventer at Real ikke bliver “the one and only”, for så har de allerede dér gjort det godt.”

Dette konkluderer vores interview med Lars – følg med i morgen for næste interview!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.