Daniel ‘Dingo’ Kristensen har stor tiltro til sig selv og de fem resterende danskere, der før denne weekend ligger i den vigtige top 64 i månedens FUT Champions-kvalifikationen.

Inden denne weekend lå hele seks danskere i den varme top 64 i FUT Champions, der giver adgang til viderekvalifikationerne til FIFA 18-verdensmesterskabet i slutningen af årets FIFA-udgave.

Blot en dags tid senere kan det endda bekræftes, at Danmark allerede har sikret sig minimum én repræsentant ved vinterkvalifikationen. Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen blev nemlig i går aftes den første spiller i hele verden, som med sikkerhed er kvalificeret.

En fantastisk start må man sige, og nu ser vi frem til at følge resten af de fem danskere, der har givet sig selv et godt udgangspunkt i månedens sidste Weekend League, der er i fuld gang på nuværende tidspunkt.

En af dem er Daniel ‘Dingo’ Kristensen, og ham fangede vi i går til en kort snak om den utrolig vigtige weekend.

Sports-Gaming.dks billede.Selvfølgelig kan presset tydeligt mærkes, men jeg føler ikke, der er så stor forskel lige på denne weekend ift. alle de andre. Spiller man sit spil, skal det hele nok gå,” fortalte Dingo, der virker til at have styr på nerverne. Dette til trods for at det faktisk blot er skillpoints, som sikrer ham en plads i top 64 inden denne weekend.

Derfor har han altså med garanti ikke råd til at tabe særlig mange kampe, men han satser selvfølgelig på, at det hele flasker sig under de 40 kampe.

Hvis jeg rammer 40-0 eller 39-1, burde den være hjemme. Der er hård konkurrence, men jeg håber, at jeg kan klare det!

Udover Dingo, ligner det med stor sandsynlighed, at det bliver August ‘Agge’ Rosenmeier, Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf, Frederik Fredberg og ikke mindst Fatih Üstün, der bliver dem, som skal kæmpe med om de attraktive pladser. Derudover skal man desuden ikke afskrive Jesper ‘Pilm’ Prang og Claes ‘KegleKongen’ Hansen helt, der dog skal bruge en hel del held for at nærme sig top 64. Ønsker du at holde dig konstant opdateret, så kan du klikke på deres respektive navne, der vil føre dig over til deres Twitter-profiler, hvor de meget gerne skulle opdatere, hvordan det går, eller i hvert fald uden tvivl skrive når de har afsluttet samtlige kampe.

Sidst men ikke mindst bedømmede artiklens hovedperson, hvor stor sin egen- samt sine landsmænd chancer er.

Jeg føler chancen er større for at alle kvalificere sig end ikke. Alle har et vanvittigt niveau, og jeg krydser fingre for, at vi alle klarer det!

Vi krydser naturligvis også fingre for, at vi får flest mulige med – kom så Danmark!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.