Ligesom vi tidligere har stået for Aalborg Open, ESWC og været en del af DM, har Sports-Gaming i år fået den store fornøjelse at stå for Fifa turneringen til Copenhagen Games. Det vil foregå i Øksnehallen på langfredag (18.april), og der vil være 5.000 kroner i præmiepenge. For at få plads til deltagere, der har en længere rejsetid til København, vil der være gruppespil på to forskellige tidspunkter, så der er altså mulighed for at købe plads til enten kl. 11.00, hvor der vil være 32 pladser, eller kl. 12.30, hvor der vil være 64 pladser.

Strukturen vil være således, at deltagerne bliver delt ind i grupper med 4 i hver, så alle er garanteret tre kampe. De bedste to går videre til 2. gruppespil, som vil begynde kl. 16.00. Finalen bliver spillet kl. 19.30.

Tilmelding er først til mølle, og det vil koste 125 kr. at deltage i turneringen. Tilmeldingen foregår på via Copenhagen Games, hvor der også kan findes mere info om strukturen for turneringen. Man skal oprettes som bruger for at tilmelde sig.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.